İğneli epilasyon yaptırmak istiyorum nasıl bir işlem?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

İğneli epilasyon kadınlar kulubü iğneli epilasyon fiyat hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum. Nasıl oluyor işlem yaptıranlar varsa yardımcı olabilir misiniz? Kaç seans sürüyor fiyatı nedir acaba bilgi istiyorum. Öncelik olarak koltuk altımdan başlamak istiyorum aslında eğer memnun kalırsam bacaklarımda filan da denemek isterim. Yaptıranlar varsa iğneli epilasyondan memnun musunuz? Kıllar bir daha çıkıyor mu?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
İğneli epilasyon işlemi kaç seans sürer diye sormuşsunuz ama buna karar biz veremeyiz. Sizin kıl yapınız ve tedaviye cevap verme zamanı farklı olabilir. O yüzden buna gittiğiniz merkez aşağı yukarı bir şey diyebilir. İlk seansta bile hızlı gelişme gösterenler varmış bu yöntemle. İğneli epilasyon yöntemi kıl köklerine elektrik akımı verilerek kıl kökleri güçsüzleştirilir. Epilasyon sonrası cildinize su değdirmemeniz gerekiyor. Gittiğiniz merkez işinin ehli olmalı merdiven altı yerleri önermiyorum. İğneli epilasyon işlemi acı konusunda çok fazla acı hissetmezsiniz. Acı konusu da farklılık gösterir ama acı hafif hissedebilirsiniz ama öyle çok acıtan bir işlem değildir.

İğneli epilasyon yapacak kişi dikkatli olmalıdır işlem sonrası kızarıklık şişlik kabuklanma yanma oluşabilir. Kıl kökleri açık renkli olanlar iğneli epilasyon yaptırabilirler. Çünkü lazer açık tenli olanlara aşırı etki etmiyor. Burada lazerle ayrılıyor sanıyorum iğneli epilasyon. Yüzdeki tüylenme de kadınların en büyük şikayetlerinden. ''Yüzdeki tüyler için kesin çözüm var mı hanımlar'' yazımızı inceleyebilirsiniz.

 
Üst