İlk gece korkusu nasıl yenilir neler yapılır?

S

sorumvar

Member

İlk gece kadınlar kulubü ilk gece hikayesi hamilemiyim forum'da.​

Merhaba hanımlar nikahımızı haftaya kıyıp düğün yapmadan evlenmiş olacağız. Ama ilk gece korkum var. İlk gece neler yaşanır neden korkuyorum bilmiyorum sizde korku oldu mu acaba? İlk gece neler yapmam gerek? Korkumu yenmem için özellikle neler tavsiye edersiniz bana? İlk gece yani gerdek gecesi nasıl davranılmalı anlatır mısınız aşırı stres yaptım ben yaa. Haftaya adetim de bitiyor o yüzden o günü aldık cumartesi nikah olacak ve evimize geçeceğiz.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
İlk gece denilen yani gerdek gecesi olarak da tabir edilen düğün sonrası karı ve kocanın aynı eve girmesi ve ilk cinsel deneyimini yaşaması işlemidir. Aslında stres yapmam çok doğal bilmediğin bir durumu yaşayacak her kişi bu duyguyu yaşayabilir. Belki biraz araştırmışsındır ama bizler de sana yardımcı olmaya çalışalım. Belki başka arkadaşlar da yoruma sana yardımcı olmak isteyeceklerdir. Eşler bu gecede öncelikle abdest alıp yeni karı koca kadın arkada olacak şekilde iki rekat namaz kılınır. Sonrasında eşler bu ilk gecede ilk kez birbirlerini cinsel manada tanımaya başlarlar. Bu da evliliğin ikinci bir başlangıcı olmuş olur böylece. Kadının kendini rahat hissetmesi için erkek kadını biraz rahatlatabilir. Öncesinde konuşabilirler rahatlatıcı sohbet edilebilir ki erkek de kadını bu işe hazırlamalı aslında. Dilerseniz rahat bir müzik açıp rahatlayabilirsiniz. Sevgi aşk sözcükleri söyleyebilirsiniz birbirinize. Biraz dokunmak masaj ya da ilk öpüş hem kadına hem erkeğe keyif verecek ilk geceye başlangıç olarak adım atabileceksinizdir. Acı çekmeden rahat bir ilişki için öncelikle kadının ıslanması gerekir ki ilk gecede keyif alsın. Yeterli vajinal ıslaklık sağlandığında kadın ve erkek cinsel birleşmesi gerçekleşebilir. Böylece iki taraf da zevk duyabilir. Eğer sorun yaşarım endişesi olursa kayganlaştırıcı bulundurabilirsiniz. Kızlık zarı bozulması işlemi de ilk gece olmuyorsa zorlamayın sadece zevke odaklanın. Her genç kızda aynı esnekliğe sahip olmayabilir kızlık zarı. O yüzden rahatlayın ve o sonraki gecede de olabilir sorun etmeyin.

Hemen yazımızın altında bulunan linkten hamile kalma pozisyonları linkini paylaşmak istiyorum. ''Hamile kalma pozisyonları resimli anlatımlı'' bu yazı da sizi ilgilendirecek olduğunu düşünüyorum. İleride bebek düşünecek olursanız diye.

 
Üst