İvig Kullananlar Covid 19 dan Koruyabilir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

İvig kullananlar kadınlar kulübü ivig kullananlar yorumları hamilemiyim forum'da.​


Merhabalar ben 5 ay önce immün tedavisi aldım. Bağışıklık sistemim çok düşük olduğu için ivig aldım. Ben merak ediyorum bu covid 19 dan koruyabilir mi beni bu tedavi. Çünkü tedavim sonuçlandı ve sonuçta bağışıklığım normal seviyeye ulaştı. Covid 19 da da sanıyorum ki bağışıklık sisteminin güçlü olması sizi bir adım öne sokuyor. Ben de açıkçası bundan ümitliyim. Hatta insanlara ivig verilse bağışıklık sistemleri yüksek olduğu sürece herhalde daha hafif geçirirler covidi. İvig kullananlar varsa sonra bağışıklığınız nasıl düştü mü yoksa aynı seviyede kaldı mı merak ediyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bağışıklık sistemimizi güçlendirmek güçlü tutmak çok önemli. Hele ki şu dönemde buna daha fazla ihtiyacımız var sanıyorum. Sizin sorununuz bağışıklık sistemiminizin düşük olmasıydı sanırım. Eğer tedavi olduysaniz ve bağışıklık sisteminiz yüksekse dolayli yoldan covid 19 üzerinde buyuk etkisi vardır koruyuculuk olarak. Çünkü bu virüs maalesef ki biliyoruz ki bağışıklık sisteminin düşük olan hastalarda daha fazla vurucu olabiliyor. İnşallah tedaviniz bu virüs konusunda sizi korur. Yapılan araştırmalarda da ivig alımı sonucu bağışıklık sisteminin yükselmesi dolayisi ile covidden koruyucu olduğu düşünülüyor.

İmmün yetmezliği sonucu ivig alımı gerçekleşiyor. Peki bu immün yetmezliği nedir ve tedavisi hakkında bilmeyenler için yazımızda sizler için hazırladık.

 
Üst