Kan Testim Negatif Çıktı Yinede Hamile Olabilir miyim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kan testi negatif çıkıp hamile olanlar kadınlar kulubü hamilemiyim forum'da.​

Merhaba hanımlar benim adetim 3 gün önceydi ama olmadım. İdrar testi yaptım ama tek çizgiydi sonuç. Ama içim rahat etmedi çünkü adet günüm hiç şaşmaz. Gittim hastanede kan testi yaptırayım dedim kanda da çıkmadı. Ben şok ben iptal. Doktor hamile değilsin dedi gönderdi ama hala içim rahat değil. Kan testi negatif çıkıp sonradan hamile kalanlar var mı? Yeniden test yaptırayım mı yoksa hamile değil miyim gerçekten?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kan testleri normalde çok yanılma yapmaz. Negatif ise negatiftir ama bazı nadir durumlarda negatif çıkabiliyor hamilelik olsa bile bu geç döllenme olabilir. Sizin 3 gün geçmiş idrar testi negatif kan testi de negatif çıkmış. Bana soracak olursanız testi eğer adet olmazsanız tekrarlamanız doğru olacaktır. Regl gecikme durumları olabiliyor. Örneğin hava değişimi, ilaç kullanımı, stres, duygu durum bozukluğu, ağır spor egzersiz gibi durumlar gecikmelere sebep olabilir. Ama yine de sizin regliniz hep düzenliyse şimdiye kadar testi tekrarlamanızı öneririm. Yani böyle bir durumla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Peki idrar testleri ne kadar güvenilir? Evde yapılan gebelik testleri ne kadar doğru sonuç verir? İdrar testlerine ne kadar güvenmeliyiz? İdrar testi yapmak için ne zaman doğru zamandır?

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Hayır hayatım kesinlikle hamile değilsin. Aslında bu bir yanlış bilgi. Şöyle izah edeyim sana. Diyelim ki kişinin regl olmasına on gün var kandan gebelik tahlili yaptırdı ve negatif çıktı. Bu kişi daha sonradan hamile olduğunu yapacağı testle öğrenebilir. Yani aslında yanılgı, gebelik testinin erken yapılım yapılmaması ile ilgili.

Sen gebelik testini tam zamanında yapmışsın. Dolayısı ile bütün dünyanın kullandığı ve güvenirliliği yüzde yüz olan beta hcg hamilelik testinin sonucu doğru hayatım hamile değilsin. Sonradan hamile kalma haberi de, malesef alamayacaksın. Erken test yapanlarda olabilir. Ama sen hamile değilsin hayatım.
 
Üst