Karbonatla lekesiz bir cilde sahip olur muyum?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Karbonat maskesi kadınlar kulubü karbonat maskesi kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Sevgili arkadaşlar karbonat maskesi yaparak cildimdeki lekelerden kurtulmak istiyorum. Birinden duydum da cilt lekelerini gideriyormuş ama ayrıca cilde ne gibi faydaları var? Karbonatı sade bir şekilde mi sürmeliyim cildime yoksa herhangi bir şey daha eklememe gerek var mı? Cildimde beni rahatsız eden lekeler mevcut bunlardan kurtulmak için karbonat maskesinin tarifini sizden istiyorum. Deneyenler de varsa yorum yaparlarsa çok sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Her evde mutfakta yer alan karbonat belki başka amaçlarla çok kullanılıyor ama cilt için hiç kullanmış mıydınız desem belki cevaplar hayır olurdur? Karbonatın mucize etkilerine birini eklersek bu da cilt sorunlarını yok etmek olur. Yemeklerde ya da temizlikte her alanda neredeyse faydalanıyoruz ondan. Karbonatı cildinize denemeden önce mutlaka cilt uzmanına sormayı unutmayın. Karbonat her ne kadar doğal olsa da cildinize başka türlü etki edebilir.

''Cilt lekelerine karbonat maskesi''​

  • 2 tatlı kaşığı karbonat
  • 1 tatlı kaşığı kadar limon suyu
  • 2 tatlı kaşığı elma sirkesi
  • Bütün malzemeleri bir kasede karıştırıp yüzünüze uygulayın 15 dk bekledikten sonra durulayın. Ayrıca işlemden sonra nemlendirici sürmeyi de unutmayın. Karbonat kurutabilir biraz cildi.
Karbonatla başka neler mi yapılıyor? Gebelik testi tabii ki. ''Evde limonla karbonatla gebelik testi yapanlar'' mutlaka yazımızı inceleyin. Karbonat limonla gebelik testi olur mu demeyin deneyin bakalım hanımlar.

 
Üst