Kefir kürünü denemek istiyorum nasıl zayıflatıyor mu?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kefir zayıflama kadınlar kulubü kefir zayıflamaya yardımcı olur mu hamilemiyim forum’da​


Kefirin çok faydalı bir şey olduğunu duydum da kilo vermeye yardımcı bir şey olduğunu duymamıştım ama nette bir yazı gördüm kefir zayıflatır mı diye. Gerçekten kefir ile kilo verebiliyor muyuz hanımlar? Ne gibi etkisi var ki kilo vermeye karşı zayıflamada kefir tüketiliyor? Bir de merak ettiğim şey kefir yalnız başına mı içiliyor başka yanında yardımcı besin var mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kefir biliyoruz ki içeriğinde bulunan yararlı bakteriler sayesinde küçük büyük herkesin gözdesi. Bağışıklığı güçlendirici zengin potasyum kalsiyum ve protein kaynaklı olan kefir ile zayıflamak hem de sağlıklı bir şekilde kilo vermeye yardımcı olur kefir. Kefir sayesinde hem kabızlığı giderip sindirimi çalıştırıyor ve aynı zamanda şekeri de dengeleyen bir yararı var. Kefir alırken özellikle şekerli olmamasına dikkat edin ki zayıflamak için sağlıklı şekersiz bir şekilde zayıflayın. Kefirle zayıflamak için tercih edeceğiniz kefir evde kendi mayaladığınız kefir olursa daha sağlıklı olur market kefirlerini tercih etmeyin derim ben. Bir su bardağı kefir yanında daha tatlandırmak için bir muz tercih edebilirsiniz yine ceviz ve yulaf ezmesi ile bunları karıştırıp içebilirsiniz. Ha unutmadan keten tohumu da ekleyebilirsiniz çok az miktarda. Daha tok tutacak bir şey yemek istemeyeceksiniz. Ama bu diyeti yaparken her zaman ki gibi yedikleriniz içtikleriniz her zaman az kalorili ve zararsız sebze meyve ağırlıklı olmalı. Ayrıca kefir tüketimi günde en fazla iki ya da üç defa tüketilmeli. Zayıflamak için kefiri de yerinde zamanında içmelisiniz. Bu arada bu diyeti yaparken akşam 8 den sonra hiçbir şey yememek ve içmemek gerekiyor.

Şimdi sizlere daha hızlı ve kolay zayıflamak için metabolizmayı hızlandıran öneriler sunacağım. Daha doğrusu yazımızın linkini sunacağım inceleyebilirsiniz. Zayıflamak için vücudumuzda metabolizmamızı hızlandırmak önemlidir. ''Metabolizmayı hızlandıran öneriler'' yazımız linkte hanımlar beyler. Ayrıca kefir diyeti ile alakalı buradan diyetisyenden kefir diyeti ve uygun menüyü dinleyebilirsiniz.

 
Üst