Kekik sabunu almak istiyorum tavsiye eder misiniz

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kekik sabunu kullananlar kadınlar kulübü kekik sabunu kullanımı hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar cildim için kekik sabunu duydum almak istiyorum ama karar veremiyorum. Sivilcelere özellikle iyi geldiğini duydum. Kekik sabunu cildinde kullananlar var mı? Ben de alsam ne kadar süre kullanmalıyım bunu. Nereden alabilirim ayrıca. Sadece sivilcelere mi iyi geliyor kekik sabunu. Kekik sabunu kullananlar fikirlerini almak istiyorum. Yaşım 18 yüzümde akneler beni rahatsız ediyor.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım yaa yaşın daha çok küçük al kullan diyemem sana ben. Cildinin doğal gelişimidir bu akneler. Bence çok oynamasan gelip geçici hani çok rahatsız ediyorsa gidip doktora danışabilirsin. Ama al şu sabunu kullan demek istemiyorum ben sana. Kekik sabununun aknelere siyah noktalara filan iyi geldiği ama doğal oldukları için bu sabunların uzun sürede etki ettiklerini de söylemek isterim. Ayrıca sabun alırken daha çok açık yerlerden almayı tercih etmek yerine daha bildiğiniz güvendiğiniz yerlerden almayı tercih etmelisin. Ha bir de satıcı diyorsa hemen etkili olur inanmayın çünkü sabunlar dediğim gibi eğer orijinal ise etki etmesi doğal olduğu için zaman alacaktır. Cilt tipinize uygun olup olmaması da önemli bu sabunların çünkü bazıları cildinizi çok kurutup tahriş edebilir.

Bazı gençlerde özellikle normal akneler gibi değil iltihaplı ankeler çıkabiliyor. Tabii ki doktora danışmanızda fayda var ama biz de yazımızda sizler için ilginizi çekebilecek bir link paylaşmak istiyorum. ''İltihaplı sivilce nasıl geçer?'' yazımızı mutlaka inceleyiniz.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Kekik sabununu ilk kez duyuyorum ben de yakında bulur isem deneyeceğim :)
 
Üst