Killi sabunu cildime ne kadar süre uygulamam gerekir?

S

sorumvar

Member

Killi sabun yüze faydaları kadınlar kulubü killi sabun kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Killi sabun alıp kullanmayı düşünüyorum arkadaşlar. Killi maske duymuştum ama sabunu ilk kez duydum acaba cildime ne gibi faydaları olur temizlemek dışında. Arkadaşlar bu kil sabunu aktardan mı yoksa başka nereden satın alabilirim. Ürün orijinal ve güvenilir olmalı nereden alabilirim acaba? Bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Killi sabun yüze faydaları nelerdir acaba benim bilmediğim?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kil yağlı cilde sahip insanlar için çok iyi bir maddedir. Kil sabunu da yağlı ciltler için bulunmaz nimettir. Yağlı cilde sahip olanlara özel bir peeling sunar. Aynı zamanda yağlı ciltlerin en büyük sorunlarından biri nedir? Tabii ki akneler. Aknelerle büyük bir savaşçıdır killi sabun. Killi sabun cildinizi derinlemesine temizler peeling yapar akneleri cildinizden uzaklaştırır. Özellikle yağlı cilde sahipseniz cildinizi derinlemesine temizlemek için killi sabunu tercih edebilirsiniz. Gözeneklerin içini temizler arındırır ve bu işlemden sonra siz sıkılaştırıcı tonik kullanarak gözeneklerinizin sıkılaşmasını sağlayabilirsiniz. Killi sabunu uygulamak da çok kolaydır. Sabunu ıslak cildinize uygulayın masaj yaparak köpürtün ve birkaç dakika bekletin. Sonrasında ise ılık su ile durulayın. Saçlarınızda da bu sabunu kullanabilirsiniz.

Akne sorunlarından kurtulmak isteyenler bu yazımız da sizin ilginizi çekecektir diye düşünüyorum. ''Yüzümdeki akne sorunlarından cyrene facial toner ile kurtulur muyum'' yazımız aşağıdaki linkte.

 
Üst