Krem rengi elbisem için ayakkabı seçiminde yardımcı olur musunuz?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Elbise altına ayakkabı kadınlar kulubü elbise altına ayakkabı seçimi hamilemiyim forum'da.​

Kızlar yaa iş yemeğimiz var ve krem rengi üst kısmı dantelli bir elbisem var dizimin hemen altında. Dekoltesi var ama dantellerle kapalı o kısım. Elbisemin altına nasıl bir ayakkabı giysem dersiniz. Krem rengi elbiseye hangi renk ve model ayakkabı gider kızlar? Akşam yemeği ve şık bir restaurantta olacak yemek. Bana biraz fikir verseniz saçlarımla ilgili filan? Böyle elbise altına ayakkabı seçimim ne olmalı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Anladığım kadarıyla elbiseniz çok hoş bir elbiseye benziyor gözümde canlandı diyebilirim. Krem rengi elbisenize kesinlikle zaten yüksek topuk tercih edin. Akşam ve iş yemeği olduğu için hem resmi hem şık olmak iyi olur. Krem rengi elbise altına ayakkabı rengi olarak beyaz, gri, kahverengi, taba, özellikle toz pembe, vizon, pudra çok yakışacaktır. Yine füme, siyah gibi renkler de tercih edilebilir. Saç olarak abartıya kaçmadan dağınık topuz tercih edilebilir. Akşam yemeğine ve elbisenize uyum sağlayacaktır.

Belki ilginizi çekecektir diye bir konu daha paylaşmak istiyorum. ''Beyaz tunik içine ne giyebilirim içimi gösteriyor'' aşağıda linkte konumuz sevgili misafirlerimiz.

 
Üst