Kuru Kuru Öksürüyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kuru öksürüğe ne iyi gelir kadınlar kulübü kuru öksürüğe ne iyi gelir evde hamilemiyim forum'da.​

Evden hiç çıkmıyorum ama birkaç gündür felaket bir boğaz ağrısı ve kuru bir öksürük eşlik ediyor. Boğazım parçalanacak sanki. Evde öksürüğe iyi gelen şeyler varsa bana önerebilir misiniz? Kuru öksürüğü ne geçirir? Doktora gitmeye korkuyorum korona filan olmayam haa.☹️
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Malum uzun bir süredir korona ile mücadele ediyoruz tüm dünyaca. Sizin de başka bir belirtiniz var mıdır? Kuru öksürük haricinde kemik ağrıları, koku ve tat kaybi, yüksek ve bitmeyen ateş varsa mutlaka doktorunuza danışın test yaptırın çünkü bu evde yapılan yöntemlerle geçeceğini düşünmüyorum. Eğer gerçekten kuru öksürük var ise bunun için evde yapabileceğiniz çok güzel bir tarif var. Ben elmayi dörde bölüp tarçın ile kaynatiyorum içine bal koyup ılık şekilde tüketiyorum. Ayrıca ılık sıvılar tüketmek bogazinizi yumusatacaktir. Yattığıniz odanın nemli olmasına dikkat edin. Kuru hava da boğazı kurutur ve kuru öksürüğe neden olabilir.

''Kuru öksürüğe ne iyi gelir öksürüğe iyi gelen şeyler bunlardır''

Evde kuru öksürüğe iyi gelen şeyler; zencefil limon bal çayı, ıhlamur, elma çayı, kara turp, soğan, ayva, bitki çayları.

Evde boğaz ağrısını geçirecek yöntemler evde neler yapılabilir bunun için hemen aşağıda linkten yazımızı inceleyebilirsiniz.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst