Lactamil karışık bitki çayı kullansam sütümü arıtırır mı?

S

sorumvar

Member

Lactamil karışık bitki çayı fiyatı kadınlar kulübü lactamil karışık bitki çayı kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Merhaba emziren bir anneyim. Sütüm sanki bebeğime yetmiyor doktora gittik bebek kilosu azmış ve bebeğim için mama önerdi şimdi biraz biraz mama takviyesi yapıyorum. Lactamil karışık bitki çayı varmış acaba sütümü artırır mı ne dersiniz? Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz sizler kullandınız mı kullanan var mı ya da sütü artırıcı etkisi var mı? Ayrıca lactamil karışık bitki çayı fiyatı nedir?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bu tür çaylar sütünüze çok etki yapacağını düşünmüyorum canım ama bol su içmelisin ayrıca bebeğin uyuduğunda sen de dinlenmelisin uyumalısın. Süt yapıcı en iyi şey uyumak dinlenmek dinlendiğinizde sütünüz daha fazla olacak. Ayrıca en az günde 2.5 litre su tüketmelisiniz. Dere otu bulgur tüketmelisiniz. Bebeğiniz kaç aylık bilemiyorum ama bol bol emzirmek de sütü artırır. Stres sıkıntı yapmayın sütünüzün bol olması için rahat ve dinlenmiş olmalısınız. Yani bu tür bitki çayları ne kadar etki edecek bilemiyorum. Ama ek olarak onu da kullanın emziren anneler için özel üretiliyor bu çaylar zaten. Lactamil karışık bitki çayı içeriğinde kuşburnu, rezene, anason, ısırgan bulunan bir karışık bitki çayı. Düzenli kullanımda belki de faydası olur canım. Tabii çay sadece çözüm değil dediğim gibi bunları uygularsanız işe yarayacaktır. 16 lı kutusu 59.75 lira gibi bir fiyata netten satın alabilirsiniz.

Emziren annelerin okuması gereken bir yazı siz de mutlaka inceleyin. ''Emziriyorum sütümü artırmak için neler yemeliyim'' yazımızda önemli detaylar var mutlaka bir bakının.

 
Üst