Lustral kullananlar ne kadar sürede etkisini gördünüz?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Lustral kullananlar kadınlar kulübü lustral ne işe yarar hamilemiyim forum'da.​

Ben bir şey sormak için geldim size. Danışmak istediğim şey uzun süredir türlü sorunlarım vardı. Çok heyecana kapılıp terleme aşırı panik vardı. Doktora gittim beni psikiyatri bölümüne sevk etti. Doktor anksiyete bozukluğu teşhisi koydu. Bana lustral verdi ve ufaktan başladım kullanmaya. 3 hafta oldu kullanmaya başlayalı ama şikayetlerim azalmadı. Kalbim hızlı hızlı çarpmaya devam ediyor ara ara. Lustral kullananlar yorum yapar mı benim için?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Çok geçmiş olsun öncelikle. İlaç evet anksiyete bozukluğu OKB bu tür psikolojik rahatsızlıklarda kullanılan bir ilaçtır. Ama size şunu söylemek istiyorum ki bu tür psikolojik ilaçlar hemen etki göstermeyebilir sabırla kullanmaya devam etmelisiniz. Doktorunuz ne kadar doz dedi ise aşmayın ve azaltmayın. Emin olun daha iyi olacaksınız. İnsanlar su hayatta neler yaşıyor neler. Umarım siz de sağlığınıza kavuşacaksınız. Bu tür depresyon ilaçlarının birden kesilmemesi de gerekir. Çünkü birden bıraktığınızda zorluk yaşayabilirsiniz. Doktorunuz da zaten bakıp düzelme durumuna göre yavaş yavaş azaltacaktır. Bu tür ilaçlar ayrıca başlandığında en az 3 ay kullanılmalı ki gerçek etkisi o zaman anlaşılır. Yine lustral kullanan arkadaşlar da varsa yorumlarda bulunabilirler.

İlaçlar konusunda bilgi edinmek gerekiyor. Yine depresyon tedavisinde de kullanılan bir ilaç olan lyrica konusunda bilgi almanızı istedim. Merak edenler de aşağıdaki linke tıklayarak konuya ulaşabilir. "Lyrica 75 mg kullanıyorum ağrılarım geçmiyor" yazımız linkte.

 
Üst