Mayısta Antalyada denize giriliyor mu sıcak mı çok

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Mayısta antalyada denize girilir mi kadınlar kulubü mayıs ayında antalyada denize girilir mi hamilemiyim forum'da.​

Kızlar yaa benim nisan sonunda düğünüm olacak. Müstakbel eşimde şimdiden antalyadan otellere bakıyor indirimli olur filan diye balayı için yani. Ben Giresunda yaşıyorum da acaba antalyada yaşayanlar ya da bilgisi olan daha önce mayıs ayında antalyaya giden varsa nasıl oluyor çok sıcak olur mu? Mayısta antalyada denize girilir mi? Büyük ihtimalle denizi havuzu olan 5 yıldızlı bir otel arıyoruz bakınıyoruz yani. İnşallah şu pandemi de biter de düğünüm de balayımda güzel geçer.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Şimdiden Allah tamamına erdirsin demek istiyorum. Ben Antalyada 9 yıl kadar kaldım yazını kışını çok iyi bilirim. Hatta bana gelmek isteyen akraba eş dosta da gelecekleri zamanı söylerdim. Bana gelmek isteyenlere özellikle ya eylül 15 sonrası ve ekim içinde gelmelerini ya da mart 15 sonrası nisan ve mayısın içinde gelmelerini söylerdim çünkü mayıs 20 sonrası ve haziran özellikle dayanılmaz sıcaklar kendini gösteriyor oralarda. Aslında nisan sonu evleneceksen mayıs başına ortasına alabilirsin hem denize girebilirsin hem de balayında harika vakit geçirebilirsin. Hem zaten 5 yıldızlı otele de gidecekseniz klima eksik olmaz:) Mayıs ayı oraların en güzel zamanları nem de çok fazla hissedilmez mayıs başlarında. Çok güzel bir zamana gitmiş olursunuz. Hem havuzun hem denizin keyfini çıkarabilirsin. Dediğin gibi inşallah pandemi biter ve harika bir balayı geçirmiş olursunuz. Normalde oralarda deniz sezonu otellerin sezonu mart gibi başlamış olur. Yani düşün martta bile denize girenler olabiliyor. Ama dediğim gibi çok sıcak olmaz sanırım sen sıcak olur mu diye sormak istedin ama o kadar nem ağır olmaz sıcak da öyle temmuz ve ağustos gibi hissedilmez. Rahat hareket edersiniz. Mayıs ayında antalyada denize girenlerin sayısının çok fazla olduğunu da görürsün gittiğinde:)

Mutlaka bakman gereken bir konu bence abla tavsiyesi. Cinsel birleşme sırasında kuruluk yaşayanlar için okey ile kuruluk yaşamazsınız. ''Cinsel birleşmede kuruluk yaşayanlar okey nasıl sizce'' bol bol bu tür şeylere ihtiyacınız olacak artık:) İncelemeni tavsiye ederim.

 
Üst