McDonald's ürünlerinde at eti kullanıyor mu Fikri olan var mı

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

McDonald's at eti mi kullanıyor kadınlar kulübü McDonald's at eti kullanıyor mu hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar benim küçük çocuğu babaannesi alıştırdığı için McDonald's ı çok seviyor hamburger Allah hamburger tutturuyor çoğu zaman nasıl bir şeyse bağımlılık yapmış çocukta McDonald's at eti kullanıyor mu çok merak ediyorum zaten çok iyi şeyler söylenmiyor hakkında ama nasıl ne yapmam gerekiyor ben bu çocuğu vazgeçemem için bana fikir verir misiniz McDonald's dan vaz geçirmek istiyorum çocuğumu.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Sadece McDonald's değil bence dışarıdan yediğimiz her ne varsa sağlıksız diyebilirim keşke kayınvalideniz çocuğunuzu alıştırma saymış çok iyi olurmuş çünkü bu tür yerler çocuklarda bağımlılık yapıyor açıkçası bir iki sefer yedirdiniz zaman tekrar tekrar isteyebiliyor çocuklar çünkü dışarıdan yemek oldukça lezzetli geliyor çocuklara. Dediğim gibi McDonald's diğer hamburger yapan ya da hazır yemek fastfood satışı yapan her yerin sağlıksız olduğunu düşünüyorum ben yemeklerinin. Üstelik zamanında McDonald's hamburgerlerin de at etinden yapıldığına dair söylentiler olmuştu ama gerçeklik payının olduğunu da düşünüyorum. Çünkü gerçekten sağlıksız hatta orada çalışan bir yakınım kendisi demişti yapılan köfteleri görseniz iğrenirsiniz demişti onun için siz çocuğunuzu ev yemeklerine alıştırmanız daha iyi olur.

Bir de yemek yemeyen çocuklar var eğer çocuğunuz yemek yemiyorsa "çocuğum yemek yemiyor kafayı yiyeceğim" konumuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Markaya zarar vermek adına oluşturulmuş safsatadan başka bir şey değil. Türkiye de at mı kaldı da at etinden yapacaklar boş laf :D:D İnanmayın böyle saçma şeylere. Çekemiyorlar atıyorlar çamuru izi kalsın yapışmaz ise diye. Et yok et piyasada et buldukta atı kaldı hahahahaha
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
At değil belki eşek eti olabilir 😁 kemal Sunal'ın filmi geldi aklıma eşeği kesecekken yakalanan kasap, eşeği tıraş yapıyordu 😁😁
 
Üst