Montignac diyeti kilo vermeme yardımcı olur mu?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Montignac diyeti kadınlar kulubü montignac diyeti listesi hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar montignac diyetini kimler deneyebilir. Ben de epey kilom var nasıl bir diyet listesi var. Montignac diyet listesinde neler var? Kilo vermek için uygun bir diyet mi? Sizler montignac diyetini denediyseniz ne kadar sürede kaç kilo verdiniz acaba? 2 ayda 8 kilo verdirdiğini okumuştum ne derece doğru bilemedim. Gerçekten böyle veridiriyorsa denemekte fayda var dimi. Acaba kendi kendime bunu uygulasam zararı olur mu? Montignac diyeti kilo verdirir mi? Kilo verenler yoruma yazın lütfen.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bu şekilde diyetler yapmadan önce mutlaka doktora danışıp size uygun olup olmadığına bakmalısınız. Hatta doktorunuz uygun görüp sizin için bazı ölçümler isteyebilir bu ölçümler de herhangi bir hastalığınız var mı ya da hangi tür diyet size uygun ona bakılır. Yani diyet aslında kişiye özeldir diye düşünenlerdenim. Ama merak ettiniz maden sizin için montignac diyetini ve bu diyete ilişkin diyet listesinde neler varmış hep birlikte bakalım. Merak edenler de faydalanmış olurlar. Montignac diyeti amacı aslında glisemik indeksi düşük yiyecekler tercih edilen bir diyettir. Montignac diyetinde önemli olan öğün atlamamak ve aç kalmamaktır. Kahvaltı önemli bir öğün kesinlikle atlanmaması gereken bir öğündür. Yüksek glisemik indeksli yiyeceklerdense daha düşük kalorili yiyecekler tüketmek önemlidir.

''Montignac diyeti listesi''
Kahvaltıda yağsız peynir, kepekli ekmek, yağsız yoğurt ya da süt tercih edilir. Haşlanmış yumurta ya da omlet tercih edilebilir.
Öğle yemeğinde yağsız kırmızı et, balık ya da tavuk olabilir yanında yağsız yoğurt tercih edilebilir. Yanında yeşil salata ya da taze sebze yemeği tercih edilebilir.
Akşam yemeğinde çiğ sebze ya da sebze çorbası, ağır olmamak şartıyla sebze ya da et yenilebilir.
Montignac diyeti diyabet dostu bir diyettir. Sağlıklı beslenirken zayıfladığınızı da görürsünüz çünkü glisemik indeksi düşük besinlerle beslendiğiniz için kilo alımı bitecek kilo vermeye başlayacaksınız.

Kadınların en fazla şikayet ettikleri bölgeler göbek ve bel yağlanmasıdır. ''Göbek ve bel yağlanmasından kurtulmanın yolları'' yazımızı göbek ve bel yağlanmasından şikayetçi hanımlar inceleyebilirsiniz.

 
Üst