Nem alan duvara çözüm önerileriniz var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Nem alan duvar kadınlar kulübü nem alan duvara çözüm hamile miyim forum'da.​

Arkadaşlar 2 yıldır şu anki evimde oturuyorum ama aşırı nem alan rutubetli bir ev bundan nasıl kurtulacağım bilemiyorum her yıl baharda badana yapmamıza karşın kışın ve öncesinde hemen duvarlar rutubet deniyor nem alan duvara çözüm önerilerinizi bekliyorum ne yapabiliriz nasıl kurtulabiliriz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Nem alan duvarlar konusunda öncelikle bunu kökten çözmelisiniz. Kökten çözmek için de evinizin havalandırmasını yalıtımı yapmalısınız bu süreçte epey ortadan kalkar duvardaki nem rutubetten kurtulursunuz. Ama size tavsiyem boya markalarının rutubet giderici özel boyaları yer almaktadır. Rutubeti tamamen yok eden kullanıma hazır iç cephe boyaları ile duvarlarınızı boyayarak nem alan duvarların sorununu en aza indirebilirsiniz. Rutubet boyası nemi tamamen yok eder küf oluşumunu da engelleyecektir. Yine karbonat ve sirke de rutubet kokusunu yok edici özelliği vardır. Temizliğinizi yaparken sirkeli su ile yapabilirsiniz.

Rutubetli bir evde kalmak sağlığımıza da iyi gelmez bu konuda yapılacak olanlari mutlaka yapmalısınız. "Rutubetli evde uyumak ne gibi zararları olur" konu ile alakalı daha fazla bilgi için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.

 
Üst