Merhabalar
Burc uyumları bayılırım. Bende bir oğlak burcu olarak kendimi övmek gibi olmasın çok akıllı bir burcum

işin şakası bir yana oğlak kadını ve boğa erkeği şahane bir uyum sağlarlar. Hem aşk hayatlarında hem de evliliklerinde birbirlerini tamamlayan iki burçtur. Aralarındaki uyum birlikte hareket etmelerine yardımcı olur. Her konuda detaylıca düşünüp planlı ortak karar alacaklardır. Boğa burcu sadakati ile tanınır oğlak burcu kadınları da sadakata çok önem verir. Yani velhasil kelam boğa erkeği ile nereye isterse oraya gidebilirsin arkadaşım. Koç burcu ile birbirinizi yerdiniz en güzeli boğa ikiniz de toprak burcu olarak uyum delisi olursunuz.
Balik burcu erkeği ne hediye alınır yazımız balık burcu sevdikleri olanları ilgilendiriyor. Yazımızı inceleyebilirsiniz.
Balık burcu erkeği kadınlar klubü balık burcu erkeğine ne hediye alınır kadınlar klubü hamilemiyim forum'da. Hanımlar sevgilim balık burcu ve merak ediyorum balık burcu erkeğine ne hediye alınır acaba. Erkeklere de ne hediye alınır bilemiyorum. Çok fazla çeşit yok zaten ama acaba dedim burcuna...
www.hamilemiyim.org