Oğlak Kadını Boğa Erkeği Aşkında Umut Var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Oğlak kadını boğa erkeği uyumu kadınlar kulübü oğlak kadını boğa erkeği anlaşır mi hamilemiyim forum'da.​

Ayyy kızlar bu erkeklerden çektiğimiz nedir dimi eski sevgilim koç burcuydu ama Allah kimsenin başına vermesin koç burcu. Aman aman Allah bıktım neyse şimdiki sevgilim duymasın da kendisi boğa burcu şimdilik çok iyiyiz ama oğlak kadını ve boğa erkeğinin uyumu nasıl merak ediyorum. Aşk nasil etki eder bu iki burç arasında. Valla ben çok kıskancım o da çok kıskanç aslında ama ilerde evlensek filan acaba uyum nasıl olur?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Burc uyumları bayılırım. Bende bir oğlak burcu olarak kendimi övmek gibi olmasın çok akıllı bir burcum😁 işin şakası bir yana oğlak kadını ve boğa erkeği şahane bir uyum sağlarlar. Hem aşk hayatlarında hem de evliliklerinde birbirlerini tamamlayan iki burçtur. Aralarındaki uyum birlikte hareket etmelerine yardımcı olur. Her konuda detaylıca düşünüp planlı ortak karar alacaklardır. Boğa burcu sadakati ile tanınır oğlak burcu kadınları da sadakata çok önem verir. Yani velhasil kelam boğa erkeği ile nereye isterse oraya gidebilirsin arkadaşım. Koç burcu ile birbirinizi yerdiniz en güzeli boğa ikiniz de toprak burcu olarak uyum delisi olursunuz.
Balik burcu erkeği ne hediye alınır yazımız balık burcu sevdikleri olanları ilgilendiriyor. Yazımızı inceleyebilirsiniz.

 
Üst