Pembe elbise ile hangi renkleri kombine edebilirim?

S

sorumvar

Member

Pembenin yanına hangi renk yakışır kadınlar kulubü pembenin yanına yakışan renkler hamilemiyim forum'da.​

Kızlar korona filan var diyeceksiniz ama gönül ferman dinlemiyor. Bekarım 23 yaşındayım netten bir kişi ile tanıştım. Birkaç kez görüntülü konuştuk 2 aydır da whatsapp dan mesajlaşıyoruz. Sonraki hafta sonunda da buluşmaya karar verdik ben ne giyeceğimi bilmiyorum ama çok sevdiğim şık göründüğümü sandığım pembe bir elbisem var. Pembenin yanına hangi renk yakışır nasıl bir kombin yapabilirim?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Senin adına çok sevindim ama lütfen dikkatli olun. Çünkü artık sanal alem o kadar tehlikeli olmuş ki. Güven kazanmadan atlamayın bence. Temkinli davranmakta fayda var canım. Eğer buluşmaya gidersen sana bazı önerilerde bulunacağım giyiminle alakalı. Pembe rengi ben de çok beğenirim. Pembe elbise altına ayakkabılarını siyah topuklu tercih edebilirsin. Şimdi gerçi kafeler filan kapalı sanırım nerede buluşacağınıza da bağlı biraz. Pembe elbise üzerine beyaz ceket ya da şal alabilirsiniz. Güzel görünür. Ama fazla karışık renk kullanmayın. Yani aslında gardıropunuzu da bilmediğimiz için ben pembenin yanına yakışan renkleri sıralayayım size siz kombin yapın. Beyaz, mor ve tonları, buz mavisi, sarı gibi renklerle kombine edebilirsiniz. Saçlar ve makyaj için abartıya kaçmayın ilk buluşmada. Umarım istediğiniz gibi gelişir her şey.

Yine bir arkadaşımızın danıştığı soru üzerine verdiğimiz yanıtı siz de linkten görebilirsiniz. Siz de yorumda bulunarak fikirde bulunabilirsiniz. ''Beyaz tunik içine ne giyebilirim içimi gösteriyor'' konusunu linkten inceleyebilirsiniz.

 
Üst