Pharmaton ile kilo verenler kilo verebilir miyim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Pharmaton kullananlar kadınlar kulübü Pharmaton kullananlar yorum hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar Pharmaton reklamlarda görüyorum sürekli. Kilo vermeye yardımcı oluyor mu? Kullananlar varsa fikirlerini merak ettim. Kilo vermeye yardımcı oluyorsa bende kullanmak istiyorum. Pharmaton fiyatı nedir ayrıca? Eczanelerden alıyoruz değil mi? Herkes de çok övmüş Pharmaton neymiş merak ettim doğrusu.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Valla Pharmaton reklamlarda çıkıyor evet ama kilo aldırır mı verdirir mi çok söylenti var. Açıkçası daha çok içerisinde yer alan vitaminler sayesinde enerji verip zinde kalmani sağlıyor. Yorgun hisseden kisiler, çalışıp akşama doğru pili biten kişiler Pharmaton ile enerjilerini yenileyebilir. Pharmaton reklamlarında da duymussunuzdur içinde ginseng bulunuyor bu da vücuda olağanüstü bir enerji ve güç sağlıyor. Valla aslında bana da bir tane lazım olan bir şey. Ama her türlü ne kadar da reklamı da olsa doktora danışmadan kullanmamak gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu Pharmaton enerji verdiği için bence kilo da verdirir. Yerinizde duramayinca illaki bu kilonuza da etki eder. Doğru yoldan kilo vermeye etki ettiğini soyleyemem. Ama bir de her bunye farklı olduğu için belki bende kilo verecek şekilde enerji sağlayacak başkasında iştahını arttıracak. Onun için kafamıza göre kullanmamak lazım bu tür şeyleri. Fiyatı da nette 30 kapsül 59tl olarak yazıyor.

Bu tür şeylerle kilo vermeyi denemek yerine metabolizma denen şeyi hızlandırarak kilo verebilirsiniz. "Metabolizmayı hızlandıran öneriler" yazımızı inceleyerek aradığınız konuya ilişkin faydalanabilirsiniz.

 
Üst