Restorex Saç Uzatan Şampuan Kullananlar Saçlarımı Uzatır mi

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Restorex saç uzatan şampuan kadınlar kulübü restorex saç uzatan şampuan kullananlar kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da.​

Kızlar yaa bu saçlarım başıma bela ne yapsam uzamiyor çok kısa bide o yetmiyor gibi cılız saç tellerim. Whatson ve gratiste bir şampuan var çok ucuz bir de restorex saç uzatiyormus kullananlar varsa yardımcı olabilirler mi? Gerçekten etkili mi merak ediyorum artık işimiz bunlara kaldi.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Saç uzatan şampuan bence hikaye baştan diyeyim de canim. Ne zaman saç uzatan bir şampuan çıkmış da gerçekten işe yaramış sorarim. Ayrıca bir de şunu belirtmem gerekiyor ki bazı ürünler var ki bu ürünlerin orijinalleri ve sahteleri olabiliyor. Yani şöyle yorumlari çok sık görüyorum. Orijinalini alıp kullanmış ve faydasını görmüş ama başka bir yerden aynı ürünü almış ama aynı faydayı görememiş bunun için her sakalliyi deden sanmayacaksin demişler ya onun hesap. Saçlarin sağlıklı uzasın istiyorsan sağlıklı besleneceksin. Sağlıksiz ve düzensiz besleniyorsan saçlara kesinlikle etkili oluyor bu. Hemen alttaki konumuza bakabilirsiniz sağlıklı ve gür saçlar icin neler tuketilmeli.?

 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Bir de Şu Şampuan vardı kullanıcımız sormuştu cevapa gelmiş kullananlardan bi inceleyin isterseniz.

 
Üst