Rocs diş macununu merak ediyorum kullananlar yazabilir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Rocs diş macunu kadınlar kulübü rocs bebek diş macunu hamilemiyim forum'da.​


Çocuklarım için diş macunu arıyorum. Piyasada olan macunları çok güvenli bulmuyorum. Daha çok florürsüz diş macunu kullanmak gerektiğine inanıyorum. Haliyle biraz araştırma yaparken Rocs diş macunu karşıma çıktı. Birkaç kullanan kişi memnun olduklarını söyledi ama biraz detaylı bilgi almak istiyorum. Daha önce kullanan ve bilgilerinin paylaşacak birileri var mı? Rocs diş macunu bebekler için yazıyordu acaba kaç yaş için kullanılabilir?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Çocuklarınız için bu denli hassas ve araştırıcı olmanız gerçekten çok iyi. Zira artık bir çok ürün sağlığa zarar verecek ölçüde diye düşünüyorum. Bende çocuklarım için Rocs diş macunu kullanıyorum. Bunların birkaç çeşidi var. Çocuklarınız kaç yaşında bilmiyorum ama, rocs diş macunları yaş gruplarına göre de ayrılmış. Buna dikkat edin. Yani çocuğunuzun yaş grubuna göre alınız. Ayrıca florürsüz, ve değişik bitki özlü çeşitleri de bulunuyor. Yanılmıyorsam İsviçre menşeli bir ürün. Ayrıca diş fırçaları da bulunuyor. Fiyatları da şuan için 40 ila 50 tl arasında. Biz ailecek kullanıyoruz ve gayet memnunuz. Sararmış dişlerde bile etkili ama yine de siz bebeğiniz ya da çocuğunuz için kullanırken mutlaka önce doktora danışın o şekilde alın derim. Çocuklarım da yeni yeni süt dişlerini döküyorlar yeni dişler çıkarıyorlar çocukların dişlerini koruma adına da aslında tam çocuklar için tasarlanmış bir ürün diyebilirim. En önemlisi de kimyasal antiseptik içermeyen bir ürün.


Her şeyin bir usulü olduğu gibi diş fırçalamanın da bir usulü bir erkanı var. Doğru bir şekilde fırçalanan dişler daha uzun koruyuculuğa ve sağlıklı bir şekilde size faydalı olmaya devam ederler. ''diş nasıl fırçalanmalı'' yazımızı da ilgiyle okuyacağınıza eminim.

 
Üst