Roza hastalığından kür ile kurtulabilir miyim?

S

sorumvar

Member

İbrahim saraçoğlu roza kürü kadınlar kulubü ibrahim saraçoğlu roza kürü kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar benim mevsimsel olarak gül hastalığım ortaya çıkıyor. Boynumda, çenemde, gıdığımda kızarıklıklar çıkıyor. Doktor gül hastalığı yani roza hastalığı dedi. Akne gibi ama daha büyük kızarıklıklar düşünün bu şekilde pembemsi kızarıklıklar çıkıyor ara sıra. Tamamen bunu geçirebilir miyim bilemiyorum ama İbrahim Saraçoğlunun roza kürü varmış deneyenler oldu mu nasıl faydasını görebildiniz mi arkadaşlar.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Roza hastalığı halk arasında gül hastalığı olarak anılmakta. Roza hastalığı genelde açık tenli kişilerde olmakla birlikte safra kesesi sorunu olanlarda, genetik etmenler, sindirim sistemi bozuklukları, çok aşırı soğuk ya da çok aşırı sıcak roza yani gül hastalığının nedenleri arasında gösterilir. İbrahim Saraçoğlunun da dediği gibi roza hastaları çok hassas kişilerdir. Roza hastalığı tedavi edilmez ise daha fazla yayılabilme kötüleme riski olabilir. Hassas bir durum olduğu için dikkat etmezseniz azabilir tabir yerinde ise.

''Roza hastalığı için kür''​

  • Kaynayan bir bardak suyun içine kuru melissa officinalis ekleyin bir tutam kadar
  • 5 dakika kadar demlemeye bırakın sonra süzün
  • Ilık olunca akşam yemeğinden 2 saat sonra içiniz
Roza hastalığına iyi gelen süpürge otu da bu hastalık için şifa kaynağı. Dilerseniz onu da buradan videosunu paylaşıyorum yapılışını izleyebilirsiniz. Arkadaşlar gül hastalığı ile daha fazla bilgiye sahip olmak isteyenler aşağıdaki linkimizi ziyaret edebilirler. ''Gül hastalığı nasıl geçer''

 
Üst