Ruşur taşının cilde iyi geldiği söyleniyor

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Ruşur taşı kullananlar kadınlar kulubü ruşur taşı faydaları hamilemiyim forum'da.​

Kızlar ruşur taşı duyuyorum görüyorum sürekli. İnstagramda özellikle çok fazla önüme denk geliyor. Sanırım cilt temizleme ürünlerine bakarken onlar karşıma çıkmaya başladı. Kullananlar var mı nasıl etki gösteriyor. Ruşur taşı nasıl bir şey sert mi? Eğer sert ise yüzü aşındırmıyor mu? Ruşur taşı nasıl kullanılıyor kaç gün kullanmak lazım. Nereden alsam acaba diye düşünmeye başladım. Yüzümden başka nereye kullanabilirim ruşur taşını.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ruşur taşını sizler için araştırdım bende bilmiyordum ama öğrenmiş oldum sayenizde. Ruşur taşı İranlı kadınların yıllardır kullandığı güzellik sırları. Ruşur taşı bildiğimiz kile benzer yapıda bir taş ama ufaladığınız zaman kil gibi dağılan bir yapıya sahip. İranlı kadınlar bunu ufalayıp gül suyu ile yoğurup ciltlerine sürermiş. Bu taş doğal olduğu söyleniyor ve bir mağaradan çıkarılan mineralli bir taş. Yüzünüze direkt olarak uygulamıyorsunuz ama gül suyu ile İranlı kadınların yaptığı gibi uygulayabilirsiniz sizde. İnternet sitelerinden ya da aktarlardan bulabilirsiniz bu taşı ama önemli bir nokta var araştırırken öğrendim ki bunu üretirken üzerine bir mühür basılıyormuş ve bu mühür ürünün orijinal olduğunu gösteriyormuş. Siz de almaya karar verdiyseniz bu mühre dikkat edin. Tanesi 5 lira gibi bir fiyat ettiği söyleniyor ama nette daha pahalı olarak satılabiliyor bu taş. Ama siz güvendiğiniz yerden alıp mührüne de dikkat edin. Ruşur taşı özellikle peeling cilt beyazlatma ve siyah noktalar üzerinde etkili olduğu söyleniyor.

''Ruşur taşı nasıl kullanılır''​

  • Elinizle ufalayıp gül suyu ile kıvamlı hale getirin
  • Yüzünüz kuru iken uygulamayın hafif nemli olmalı
  • Yüzünüze sürün iyice yedirin nazikçe
  • 15 dk kadar bekleyin ve yıkayın
  • Haftada bir uygulayın
Ruşu taşı hakkında detaylı bilgi verdikten sonra şimdi de kış mevsimi cilt temizliği nasıl yapılır hemen linkten girip inceleyebilirsiniz. Hanımlar kışın cilt bakımı önemli detaylar içeriyor. ''Kışın cilt bakımı nasıl yapılmalı'' linkten hemen inceleyebilirsiniz.

 
Üst