Rüyada gelinlik giydiğini görmek nedir yorumlarınızı bekliyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Rüyada gelinlik giydiğini görmek kadınlar kulübü rüyada gelinlik giymek ne demek hamilemiyim forum'da.​

Kızlar rüyada gelinlik görmek ne demek ben evliyim ama rüyada gelinlik gördüm beyaz gelinliği giydiğimi gördüm arkasındaki fermuarın kapanmadığını gördüm zorlamaya çalışıyordum yırtmamak için yavaş yavaş zorla çekmeye çalışıyordum. Rüyada gelinlik giydiğini görmek anlamı nedir yorumlarsanız sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Rüyada gelinlik giydiğini görmek çok hayırlı ve güzel bir rüyadır diyebilirim. Beyaz görmek de çok hayırlı ve güzel bir rüya demektir. Evli bir kadının rüyada gelinlik giymesi evliliğinin güzel geçeceği akraba ilişkilerinin yakınları ile ilişkilerinin güzel ve mutlu geçeceği demektir. Beyaz gelinliği temiz ve tamamı beyaz görmek huzur mutluluk hayırlı günler görmek demektir. Giymeye çalıştığınız gelinlik temiz ve beyaz olması çok önemlidir. Rüyada gelinlik giymek hem güzel günler göreceğiniz hem de sıkıntılardan kurtulacağınıza işarettir. Saadetiniz mutluluğunuz ve hayatınızın ilerisi için güzel şeyler bekleyebilirsiniz.

Rüyalar ve yorumlarına değer veriyorsanız aşağıdaki linkte yer alan ''rüyamda ikizlerim oluyordu ne demek acaba'' yazımızı da inceleyebilirsiniz. Rüyada ikiz görmenin yorumuna ulaşabilirsiniz.

 
Üst