Merhabalar
Rüyada gelinlik giydiğini görmek çok hayırlı ve güzel bir rüyadır diyebilirim. Beyaz görmek de çok hayırlı ve güzel bir rüya demektir.
Evli bir kadının rüyada gelinlik giymesi evliliğinin güzel geçeceği akraba ilişkilerinin yakınları ile ilişkilerinin güzel ve mutlu geçeceği demektir. Beyaz gelinliği temiz ve tamamı beyaz görmek huzur mutluluk hayırlı günler görmek demektir. Giymeye çalıştığınız gelinlik temiz ve beyaz olması çok önemlidir. Rüyada gelinlik giymek hem güzel günler göreceğiniz hem de sıkıntılardan kurtulacağınıza işarettir. Saadetiniz mutluluğunuz ve hayatınızın ilerisi için güzel şeyler bekleyebilirsiniz.
Rüyalar ve yorumlarına değer veriyorsanız aşağıdaki linkte yer alan
''rüyamda ikizlerim oluyordu ne demek acaba'' yazımızı da inceleyebilirsiniz. Rüyada ikiz görmenin yorumuna ulaşabilirsiniz.
Rüyada ikiz erkek çocuğu görmek rüyada ikiz erkek bebek görmek hamilemiyim forum'da. Bugün çok güzel bir rüya ile uyandım. Hamileyim ve doğumhaneye gidiyorum. Ardından çocuğumu kucağıma alıyorum. Yalnız bir anda doktor diğer bebekte geldi diyor. Ve kucağımda birbirinin aynısı masmavi gözlü ikiz...
www.hamilemiyim.org