Siemens çamaşır makinesinden anlayan var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Siemens çamaşır makinesi deterjan gözü nasıl çıkarılır kadınlar kulübü Siemens çamaşır makinesi deterjan gözü temizleme hamilemiyim forum'da.​

Kızlar Siemens makine aldik yakın zamanda ama yetkili servise hiç sormadım deterjan gözü nasıl çıkarılır diye? Siemens çamaşır makinesi deterjan gözü nasıl çıkarılır bilgisi olan var mı bir türlü çıkaramıyorum temizlemem gerekiyor deterjan gözünü. Makinem çok iyi aslında ama temizlemem lazım da icim rahat etmiyor biraz deterjan kalıntıları kalmış.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bazen maalesef ki böyle durumlarda önemli olan soruları sormayı unutuyoruz ama bu önemli bir konu deterjan gözü aslında çok kolay bir şekilde çıkabiliyor. Deterjan gözünü çıkarırken kesinlikle zorlamayın zorlayarak çıkmıyor ortada bulunan yumuşatıcı konulan yerin üzerinde renkli bir kısım var yani daha doğrusu Siemens çamaşır makinelerinde bu şekilde çıkıyor ortadaki renkli kısmı hafif bastırıp çekmeceyi çekiyorsunuz ve bu şekilde deterjan gözü kolaylıkla çıkabiliyor. Temizlikten sonra normal bir şekilde yuvasına yerleştirebilirsiniz deterjan gözünü tekrardan orta kısmı baskı uygulamanıza gerek yok. Siemens çamaşır makinesi deterjan gözü bu şekilde çıkarılabilir.

Çamaşır makinesi almayı düşünenler yeni evleneceklere özellikle tavsiye edebileceğimbir şey var mutlaka önceden araştırıp almanız. Aşağıdaki konunun linkini tıklayarak "en iyi çamaşır deterjanı nedir" hangisi tavsiyeleri aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

 
Üst