Sinbo döner başlıklı mop nasıl temizliyor?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Sinbo döner başlıklı mop kullananlar kadınlar kulubü sinbo döner başlıklı mop hamilemiyim forum'da.​

Selam kızlar ya bilinmeyen marka ne olduğunu da bilmiyorum gittim aldım üst üste çok kullanamadan ya sapı kırıldı ya dibinden kırıldı mopum. Sinir oldum bir daha bilmediğim yerden bir şey almayacağım dedim ama iki kez üst üste de almış bulundum gerçi fiyatı çok uygun geldi bana o yüzden almıştım da şimdi bana sinbo döner başlıklı mop kullananlar varsa önerebilecek olan önersin lütfen. Ya da kırılan dökülen oldu mu ya da herhangi bir sıkıntısı çıktı mı herkes memnun ise ben de hemen sipariş vereyim. Sinbo döner başlıklı mop fiyatı da önemli indirimli filan bildiğiniz yer varsa önerin lütfen.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım bu yeni çıkan moplar çok kullanışlı aslında. Özellikle silvayı önerebilirim. Sinbo için de döner başlıklı olan kullanım açısından çok pratik. Benim görümcem almıştı oradan biliyorum onlara gittiğimde temizlik yapmak hiç zor gelmiyor doğrusu. Trendyolda bu tür şeyler indirime giriyor mutlaka takip et derim. Fiyatı da şuan orada 66.50tl. Bir de bu setlerden alırken bezinin mikrofiber olduğundan emin olarak alın. Mikrofiber moplar yerleri sildiğinizde daha belli ediyor kendini. Parkeleri filan sildiğinizde iz bırakmıyorlar. Tabii mopun döner başlıklı olması hem suyu sıkarken hem koltukların altını filan silerken harika kolaylık sağlıyor. Sinbo döner başlıklı mop ürününde kimisi şikayet etmiş kimisi iade etmiş ama kimisi de memnun dediğim gibi ben de görümcemlerde kullanırken rahat ediyorum güzel kullanışlı bence. Sanırım bu ürün arada A101 e de geliyor üstelik daha uygun fiyata. Onların aktüel ürünlerini de takip edin derim.

Bakın aşağıdaki yazımızdan silva mop kullananların yorumlarını inceleyebilirsiniz. Hatta silva mop kullanıp memnun kalan ya da kullanımından şikayet edenler yorumlarını yorum kısmından iletebilirler. ''Silva mop kullananlar tavsiye eder misiniz?''

 
Üst