Sivilce izlerim lazer ile tamamen kaybolur mu?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Sivilce izleri lazer tedavisi kadınlar kulübü sivilce izleri lazer tedavisi fiyatları hamilemiyim forum'da.​


Ergenlik ile birlikte sivilceler yüzümde doldu taştı. Tabi ergenlik bitti ama sivilce izleri halen yüzümde var. Buda beni bir genç kız olarak oldukça rahatsız ediyor. Kendimi kötü hissediyorum. Sanki herkes bana yani yüzüme bakarken sivilce izlerime iğrenerek bakıyor. Krem falan kullanıyorum ama pek bir faydasını görmedim. Bir de lazer tedavisi varmış. Lazer tedavisi ile sivilce izleri gidiyor mu?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Öncelikle lütfen özgüveniniz yüksek olsun ve kendinize inanın. Merak etmeyin kimsenin sizden iğrendiği yok. Karşımızdaki kişilerde dünya güzeli ve dünya yakışıklısı değil. Bu açıdan lütfen kendinize inanın. Ben de ergenlik sivilceleri ile boğuşan biriydim. Ama olgunlaşınca öyle iz leke filan da kalmadı. Ama yine de sorunuza cevap verelim. Lazer tedavisinde cilt soyularak yenilenmeye çalışılıyor. Cildinizin yani derinin üst tabakası soyuluyor ve cildin altı uyarılıyor. CO2 yani karbondioksit fraksiyonel lazer ile lekelerde yüzde 40 - 90 arasında azalma sağlanması hedefleniyor. Ortalama olarak 4 ila 6 seans uygulanılıyor. Uygulandıktan sonra bir hafta kadar ciltte kahve rengi gibi bir leke oluşuyor. Daha sonrada düzeliyor. Tabi lazer türleri de bulunuyor. Size tavsiyem merdiven altı hiçbir yeri kullanmayın. Özellikle uzaman doktora ve kurumsal kliniklere başvurun. Onlar en doğru tedavi yöntemini uygulayacaktır.

Sivilceler hem gençlerin hem sonra da yetişkinlikte sivilce izleri ile mücadele edilir. Sivilce izleri hemen geçmeyen bir şey olduğu için özellikle bu yüzden sosyal yaşantısında sıkıntı yaşayan hanım ve beyler oluyor. ''Sivilce izleri ve lekeleri nasıl geçer yardım lütfen'' hemen aşağıda linkten inceleyebilirsiniz.

 
Üst