Merhabalar
Heyecanınızı anlıyorum ne kadar güzel bir duygu. Sevdiğinizle evlenmeye karar vermek. Hem isteme hem söz aynı gece olacak ne kadar büyük bir heyecan. Ama bana sorarsan söz olacağı için aynı zamanda aile arasında olacağı için çok abartıya kaçma. Akşam üstü yapılacaksa gece makyajı yapabilirsin biraz hafif ışıltı katabilirsin abartıya kaçmadan. Elbise de çok önemli makyajının şekillenmesi için. Fotoğraflarda hoş çıkmak için elbise ve makyajın uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Kendini çok tarif etmediğin için pek bir şey diyemiyorum ama saçların uzun ise dağınık topuz deneyebilirsin buna uygun hafif makyaj yapabilirsin.
Söz makyajı konusunda umarım yardımcı olabilmişimdir belki değerli misafirlerimiz senin için farklı önerilerde bulunabilir.
Canım senin için harika bir yazı paylaşacağım. Belki çeyizinle ilgili henüz araştırma aşamasındasın. Bu yazımız sana yardımcı olacaktır.
''Çeyiz mutfak listesinde neler olur kızlar yardımmm'' hemen inceleyebilirsiniz.
Çeyiz mutfak listesi kadınlar kulubü çeyiz mutfak eşyaları hamilemiyim forum'da. Bu korona zamanına geldi bizim de düğünümüz. Aslında düğün yapmayacağız ama şuan nişanlıyım belli de olmaz düğünüme kadar belki korona biter kim bilir? Allah büyük. Ben de şimdilerde çeyiz hazırlıklarına giriştim...
www.hamilemiyim.org