Söz makyajımı nasıl yaptırmalıyım nasıl olmalı sizce?

S

sorumvar

Member

Söz makyajı kadınlar kulubü söz makyajı nasıl yapılır hamilemiyim forum'da.​


Kızlar size bir şey danışacağım. Ben 2 yıllık erkek arkadaşımla artık evlenmeye karar verdik. İsteme olacak ve aile arasında söz yapacağız. Ne giymeliyim nasıl makyaj yaptırmalıyım bilemiyorum. Aslında korona olduğu için değil biz zaten aile içinde yapacaktık. En azından isteme ve söz aynı anda aile içinde olsun dedik. Sonrasında da nişan ve düğün için de koronaya göre şekil veririz dedik. Söz makyajı nasıl yapılır nasıl olmalı kızlar fikir verin yaa.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Heyecanınızı anlıyorum ne kadar güzel bir duygu. Sevdiğinizle evlenmeye karar vermek. Hem isteme hem söz aynı gece olacak ne kadar büyük bir heyecan. Ama bana sorarsan söz olacağı için aynı zamanda aile arasında olacağı için çok abartıya kaçma. Akşam üstü yapılacaksa gece makyajı yapabilirsin biraz hafif ışıltı katabilirsin abartıya kaçmadan. Elbise de çok önemli makyajının şekillenmesi için. Fotoğraflarda hoş çıkmak için elbise ve makyajın uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Kendini çok tarif etmediğin için pek bir şey diyemiyorum ama saçların uzun ise dağınık topuz deneyebilirsin buna uygun hafif makyaj yapabilirsin. Söz makyajı konusunda umarım yardımcı olabilmişimdir belki değerli misafirlerimiz senin için farklı önerilerde bulunabilir.

Canım senin için harika bir yazı paylaşacağım. Belki çeyizinle ilgili henüz araştırma aşamasındasın. Bu yazımız sana yardımcı olacaktır. ''Çeyiz mutfak listesinde neler olur kızlar yardımmm'' hemen inceleyebilirsiniz.

 
Üst