Sperm Kalitesini Arttıran İlaçlar Besinler

S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici

Sperm Kalitesini arttıran ilaçlar besinler vitaminler kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


Hamile kalmak istiyorum diyen ama bir türlü hamile kalamayan kadınlarımızın çoğunluğunu çevrenizden duyuyorsunuzdur. Eskiden böyle değildi. O türk filmlerindeki gibi bir geceden hamile kalan kadınların olmadığı gerçeğini artık bililyoruz. Hamile kalmak zorlaştı. Hamile kalamayan kadınların üzerinde yapılan araştırmada, sıkıntıların büyük bir bölümünün sperm kalitesinden kaynaklandığı spermlerin yeterince canlı olmadığı ortada. Peki sperm kalitesini arttırmak için hangi vitaminler kullanılmalı sizler için bir araya getirerek özellikle bu hususta sizlere yardımcı olarak bebek sahibi olmanızı hızlandırmak istiyoruz.


Yukarıda yer alan konuda yine etkisi kanıtlanmış bir kür var arkadaşlarım. Bu keçiboynuzu kürü sayesinde spermlerin kalitesi artabilir tabiki daha değişik yöntemler ve besin grupları da var bu hususta da daha önceden dediğimiz gibi aşağıda yer alan konudan yazmıştık bu konuyu da incelemek isteyebileceğinizi düşünüyoruz. w


" Sperm Kalitesini Arttıran Vitaminler Besinler "


  • Çinko
  • d Vitamini ( en çok güneşte bulunur tam mevsimi kışa giriştir )
  • c vitamini taze sebze meyve ve turunçgillerden alınız.
  • B12 Vitamini için ilaç desteği alabilirsiniz.
  • Demir.
  • Bakır.
  • Selenyum.
Bu maddelerin tamamı sizlerin sperm kalitelerini kesinlikle arttıracaktır. Bunları kendi başınıza almamanız gerekiyor. Doktor kontrolünde almanızın son derece önemli olduğunun altını çizmek istiyoruz.

Sperm kalitesini arttırmak adına doktorunuz nefortil evicap ve promitil verebilir bunların da bilimsel olarak spermleri arttırdığı kanıtlanmıştır. Ama doktorun yapılan sonuca göre yazması ve dozajı ona göre ayarlaması gerekiyor.

" Sperm kalitesini arttıracak doğal yöntemler "


  • Bitter halis çikolata tüketimi.
  • Bol yerli anamur muzu tüketimi.
  • Keçiboynuzunu kür olarak ya da sade tüketmek.
  • Mevsiminde ıspanak tüketmek.
  • Ceviz tüketmek.
  • Balık tüketmek deniz balğı olmak zorunda.
  • Nar tüketmek yine mevsiminde.
  • Yumurta tüketmek.
  • Kırmızı Et tüketmek.
Bunları tüketerek te doğal olarak spermlerin kalitesini yükseltebilirsiniz. Sevmedikleriniz olsa bile mümkün mertebe en azından bebek olana kadar bunları tüketmeye özen gösteriniz. Yazdıklarımızı biraz açmak istiyoruz.

Bitter çikolata spermlerinizin en üst düzeyde ve kalitede olması için olmazsa olmazların başında gelir mutlaka tüketeeksiniz.
Muzun sperm attırıcı özelliği bulunmaktadır ikinci sıraya muzu yazmıştık zaten. A. C ve B1 vitamınleri bakımından zengin olduğundan kesinlikle tüketilmeli.
Keçiboynuzu çok yüksek mineral ihtiva etmektedir ve içinde bol bol çinko bulunmakta ayrıca antioksidan kansere karşı koruyucu ve sperm kalite arttırıcıdır.
Ispanak Önemli : Antioksidan olarak çok yüksek bir değere sahip ıspanakların çok fazla pişirilmeden tüketilmesi gerekiyor.
Ceviz : Omega 3 yağı ve asitlerini ihtiva eden ceviz de sonderece önemlidir. Kanlarınızın akışlarını hızlandırarak testislere yeteri kadar kan gitmesini sağlayarak katkı sağlar. Günde sabah akşam bir avuç tüketilmesi son derece yararlıdır. Aç karnına almanız etkiyi daha da arttıracaktır.
Sarımsak: Kokusundan dolayı çoğu kişi yemez ama sperm arttırıcı özelliği son derece önemli artı b6 vitamini bakımından zengindir düzenli tüketiniz.
Nar: Kasım aralık aylarında özellikle antioksidan bileşiklerinden dolayı savaşçı bir yiyecektir. Kesinlikle kullanacaksınız. hamilemiyim.org


Bunların haricinde yumurtanın protein kaynağı olduğunu biliyorsunuz zaten kırmızı et te öyle bunların her ikisinin de kullanılması gerekiyor. Etlerinizi özellikle çok pişirmeyip yumurtaları da tereyağında yapmak yerine kaynatarak biraz çiğ bırakarak rafadan tüketilmesi son derece önemlidir.

Sonuç: İlaçlar son derece işe yarıyor gibi görünse ve işe yarasa da sizler doğal yöntemler ile beslenmelisiniz. Hayatınızda bu saydığımız yiyeceklerin yeri yok ise artık olmalı. Baba olmanızın önüne geçen kriterleri ortadan kaldırmalısınız. Özellikle sarımsakta Kastamonu sarımsağı bulmalı ve ona göre yemelisiniz.

Her türlü soru ve önerileriniz için lütfen bizlere ulaşınız. Umarız en kısa sürede bebek sahibi olursunuz.
 
Üst