Streç filmle zayıflanır mı gerçekten gerçekse ben de denemek istiyorum

S

sorumvar

Member

Streç film ile nasıl zayıflanır kadınlar kulubü streç film ile zayıflama nasıl yapılır hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar yaa şu zayıflama işini nasıl yapıyorsunuz inanamıyorum yani zayıflamayı bırakın ben su içsem kilo alıyorum çıldıracağım yaaa. Artık kendimi mumya gibi sarıp bir şey yememeyi düşünüyorum dermişim:) Ama gerçekten yani bu nedir yaa bir türlü kilo veremiyorum etkili yöntem mi bulamıyorum acaba? Streç film ile nasıl zayıflanır? Kendimi mumya gibi sarmak derken şaka yaptım ama streç film ile kendinizi mi sarıyorsunuz ne yapıyorsunuz? Streç film ile zayıflama nasıl yapılır?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Özellikle hangi bölge kilolu ve yağlı ise streç filmle zayıflamayı sağlayabilirsiniz. Burada amaç streç filmle sarılan bölgenin terleyerek zayıflamasını yağ yakmasını sağlamak. Ama bu şekilde terlediğiniz için su kaybınız da olacaktır bunu karşılamak için bol su içmelisiniz. Şimdi peki nasıl oluyor bu streç filmle zayıflama işlemi. Öncelikle bölgeyi e vitamini ile ya da zeytinyağı ile iyice ovuyorsunuz. Sonrasında çok sıkı olmamak şartıyla streç filmle yağlı bölgeyi sarıyorsunuz. 2-3 saat bu şekilde kaldıktan sonra deniz tuzu ve çekilmiş kahve ile streç filmi çıkarın o bölgeyi duş yaparken deniz tuzu ve kahve çekirdeği ile ovun. Tıpkı peeling yapar gibi bir masaj yaparak ovun. Sonrasında yıkanın ve çıkın. Eğer kendinizi kötü hissetiniz iseniz bu uygulamayı yapmayınız. Bol su tüketmeniz de gerekmektedir su kaybı olacağı için.

Arkadaşım şu konu da ilginizi çekerse ilgilenirseniz inceleyebilirsiniz. ''Yoğurt kürü ne kadar zayıflatır'' hemen aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

 
Üst