Sütlaç çok şekerli olunca ne yapabiliriz?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Sütlaç çok şekerli oldu ne yapmalıyım kadınlar kulübü sütlaç çok şekerli olursa ne yapmalı hamilemiyim forum'da.​

Kızlar akşam iftarda sütlaç yaptım normalde elim ayarlidir ama bu sefer sütlaç çok şekerli olmuştu. Sütlaç çok şekerli olduğunda ne yapılır? Yapılacak bir şey var mı? Çok şekerli olduğu için bayağı kaldı yenmedi yani annemler filan da olduğu için yiyemediler onlar da. Sütlaç konusunda uzman olanlar bana fikir verebilir misiniz bir daha böyle bir şey olmaması için ne yapmalı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Arkadaşım sütlaç ya da başka tür tatlı yaparken mutlaka denenmiş tarifleri deneyin. En azından olacak mı olmayacak mı tadı nasıl olacak gibi soru işareti kalmaz kafanızda. Bu konuda zaten çok fazla tarif ve çeşitli denemeler bulabilirsiniz hem YouTube'da hem internette çok fazla tarif var hem de artık yapılışları videolu. Benim de bir sözüm var artık ev hanımı olmak hiç de zor değil yani genç kızlar gönül rahatlığıyla evlenebilirler yemek nasıl yapacağım derdi yok en azından. Şimdi size bir yöntem söyleyeceğim sütlaç yaptınız ve çok şekerli oldu diyelim. Sütlaç çok şekerli oldu ne yapmalıyım sorusuna diğer tarafta küçük bir tencerede yaptığınız sütlacın yarısı kadar tekrar pişirin şekersiz şekilde ve tamamen kıvamı aldığında diğer yaptığınız şekerli sütlaç ile karıştırın dilediğiniz kadar da karıştırabilirsiniz şeker miktarı istediğiniz düzeye geldiğinde karıştırmayı bırakabilirsiniz böylelikle çok şekerli olan sütlaç biraz daha şeker kıvamını almış olur.

Tatlı konu olunca hemen başka bir tarif paylaşmak istiyorum sizinle. "Gece gece canı etimek tatlısı çekenler" konumuza da hemen aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Ramazanda iftarlik belki deneyebilirsiniz.

 
Üst