Tablet mop kullananlardan yorum bekliyorum sizce almalı mıyım?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Tablet mop kullananlar kadınlar kulübü tablet mop temizlik seti hamilemiyim forum'da.​

Kızlar bime tablet moplar geliyordu acaba yine ne zaman gelir? Önceden alamadım ama şimdi ihtiyacım var almaya karar verdim. Tablet mop mi Silva mop mu onerirsiniz kızlar? Tablet mop alıp kullananlar var mı kovası mopu filan çok hoş görünüyordu ama tabii kullanımı nasıldır bilemiyorum hafif ve kolay hareket ettirilebilen bir ürün mü?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bir evin vazgecilmezi oldu artık moplar gerçekten ben de mop kullanmadan önce ön yargılıydim ama alıp kullanmaya başladığımdan beri çok memnun olduğum doğrudur. Tablet mop hakkında da biraz araştırma yaptım sizin için. Moplari çok farklı amaçlarla kullanabilirsiniz evde. İster cam silme ister kuru kıl tüy toplama ya da duvarları silme gibi bir yer silmeden hariç çok farklı amaçlarla kullanabilirsiniz. Eğer mop alacaksanız kovası ile birlikte almanızı öneririm ben de. Tablet mop da aynı şekilde kovası ve ergonomik gövdesi ile kolay kullanım sağlar. Mop seti alırken yedek bezlerini de alın mutlaka. Bezleri de mikrofiber tercihiniz olsun.

Arkadaşlar dilerseniz Silva mop konumuzu da inceleyebilirsiniz. "Silva mop kullananlar tavsiye eder misiniz" konumuza dilerseniz linkten ulaşabilir Silva mop hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 
Üst