Teff tohumu çayı kilo verdirir mi zararları var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Teff tohumu çayı kullananlar kadınlar kulübü teff tohumu çayı zayıflatırmı hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar teff tohumu çayının zayıflattığını öğrendim gerçekten yararlımı kilo verdiriyor mu herhangi bir zararı var mı acaba? Teff tohumu çayı kullananlar varsa gerçekten samimi ve doğru yorumlarınızı bekliyorum. Güzel kilo verdiğine dair yorumlar gördüm ben de teff tohumu çayı ile zayıflayabilir miyim biraz pahalı mı acaba fiyatı nedir bu konuda da bana yardımcı olursanız sevinirim inanın evde durmaktan kilo üzerine kilo aldım nasıl vereceğim bilemiyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Yakınlarımda bu tür zayıflama çaylarından kullananlar var ama şunu belirtmeliyim ki bu zayıflama çayları tek başına zayıflamada etkili değil üstelik zararları bile dokunabilir. Aslında önemli olan bir diyetisyene gidip güzel bir diyet programı çıkarmaktır. Dediğin gibi bu tür zayıflama çayları belki ilk etapta kilo verdirir ama çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ben şahsen teff tohumu çayı kullananlar ise çok fazla tuvalete çıktıklarını bağırsaklarının çok fazla çalıştıklarını söylüyorlar kilo verenler de var bu şekilde ma dediğim gibi iç organlarımızı da sıkıntı oluşturur mu hasar bırakır mı orası da bir muamma. Zayıflama çayları aslında kilo verdiriyor ama çayı bıraktığınız anda da kilo almaya müsait oluyorsunuz.


Zayıflama çayları hakkında merak ettikleriniz varsa özellikle en çok sorulan çaylardan biri olan "iron tea merak ediyorum yardımcı olur musunuz" konumuzu da aşağıdan inceleyebilirsiniz.

 
Üst