Ters İlişki İle Hamile Kalınırmı ?

admin

admin

Administrator
Yönetici

Ters ilişki Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum'da Ters ilişki ile hamile kalınırmı Ters ilişkide nelere dikkat etmek gerekiyor.


info@hamilemiyim.org adresine gönderilen bir soru ile bu konuyu irdelemek ve doğru bilgileri sizlere sunmak istiyoruz. Belirli bir yaşa gelmiş olan özellikle genç kızlarımızda hormonlara yenik düşerek yarın da evlenileceği düşünülerek normal yol haricinde ters yani anal ilişkiye giriliyor. Bu durumda olan bir kullanıcımızın ve bu konuyu okuyan tüm misafirlerimizin kafasında yer alan soruları gidermek adına tek tek soru cevapla sizlere bilgiler sunmak istiyoruz.

Ters İlişki Sonrası Karın Ağrısı Yaşayanlar


Ters ilişkiye girildiğinde özellikle bu işi ilk kez yapan kızlarımızın karın ağrılarının olduğu bilinmektedir. Karın ağrısı neden olur diye soranlar için bir kaç şey yazmak istiyoruz. Özellikle ters ilişki basura neden olur mu diye de soruyorsunuz. Ters birlikteliklerde penis makatınıza girip git gel yaptığında olası şekilde bağırsaklarınıza doğru hava pompalayacaktır bu da sizin karnınızda gereksiz hava dolmasına neden olacak. Bu bakımdan karın ağrılarınız olacaktır. bunu geçirmek için Wc ye giderek bi on dakika oturmak hatta gaz çıkartmak karın ağrılarınızın azaltacaktır. Tek nedeni gazdır başka bir sıkıntısı olamaz bu durumun. Bunun haricinde bilimsel olarak basura neden olduğu ile ilgili hiç bir bilgi bulunmamaktadır. Basura neden olmaz ters ilişki.

Ters İlişki için uyuşturucu krem kullanımı doğru mu ?


Anal bölgenizdeki makat girişiniz ilk defa bu işi yapacağınızdan dolayı olduğundan daha dar durumdadır. Bu özellikle krem kullanılmaması ya da vazelin tarzı yumuşatıcıların kullanılmaması ile girişte yanma ve ağrı çekmeniz gayet normaldir. Bu durumda uyuşturucu ilgili bölgeyi rahatlatıcı kayganlaştırıcı krem kullanımını yapabilirsiniz.

Ters İlişki Adet Gecikmesi Yapar mı ?


Ters ilişki ile sizlerin bebek sahibi olma ihtimali yoktur. Dolayısı ile bu tür bir durumda anal ilişki ile hamile kalma ihtimaliniz yok arkadaşlarım. Tabi bazı kaideler var onlardan yazının ilerleyen bölümlerinde devam edeceğiz. Ters ilişki yaşadım adetim gecikti diyor iseniz bunun hamilelikle uzaktan yakından alakası olmayabilir stres kaynaklıdır yazıyı lütfen takip ediniz.

Ters Anal İlişki de kanama olur mu ?​


Yukarıdaki dediğimiz şekilde eğer ilgili bölgeyi yumuşatacak bir krem uyuşturucu bir krem kullanılmaz ise zorlama ile ani girişlerde tabiki kanama durumu olur. Böyle bir durum ile karşılaşıp kanama yaşayan kişilerin sıcak suya oturmaları gerekmektedir. Biz bu ilişki türünü kesinlikle onaylamıyoruz yazının ilerlerinde bundan da sizlere bahsedeceğiz.

Ters ilişki abdest bozar mı ?​


Ara ara gelen sorulardan biri de bu arkadaşlarım. Her türlü ilişki şevhetli öpüşme bile adeti bozacaktır. Dolayısı ile ters ilişki yaşadı iseniz abdest bozulacağı gibi boy abdesti de almanız gerekmektedir. İslami olarak durum budur.

İslamda Ters ,ilişki Caiz mi ? İlişkiye girenler Cehennemlik mi ?


İslami olarak ters ilişki net ve hiç bir şekilde şüpheye gerek kalmaksızın Haram olarak belirtilmiştir. Bu durumda Hz Peygamberimizin hadisleri de son derece açıktır. Yaptığnız bu olayın islami olarak günah olduğunun bilincinde olmalısınız. Onun haricinde bu işi yapan yüzde yüz şekilde cehennemliktir şeklindeki açıklamalara da itibar etmeyiniz. Nihayetinde sizleri affedecek bir Rabbinizin olduğunu unutmayın ve bu ilişki durumundan vaz geçin.

Ters ilişki dini nikahı düşürür mü ?


Yukarıda sizlere bu durumun islami olarak yüzde yüz şekilde haram olduğunu belirttik. Bu tür ilişkiler büyük ve dinin lanetlediği günahlardandır. Ancak bu durum eşler arasında yapılan imam nikahına hiç bir şekilde zarar vermez kefareti yoktur. Ama bu yoldan dönmek için samimiyet ile tevbe etmeniz gerekiyor bunu lütfen unutmayınız.



Ters ilişki enfeksiyon belirtileri bağırsak enfeksiyonu yapar mı ?


Ters ilişkilerde kesinlikle korunma yöntemlerinden prezervatifi kullanmanız gerekiyor. Nihayetinde insanların yediği şeylerin artığı olan dışkılar bu alandan atılıyor. Özellikle erkeklerin bu durumdan vaz geçmesi büyük önem taşıyor. Erkekler enfeksiyon kapabilir enfeksiyonun belirtileri bir yana prostat ile ilgili çok büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kadınların da prezervatif taktırmaları son derece önemlidir.


Ters ilişki orucu bozar mı ?


Böyle saçma soru olmaz arkadaşlarım. Ters ilişkinin oruç ayında ne işi var. Tabiki bozulur. Abdest bozuluyor oruç mu kalır geriye. Bu için affı olmaz lütfen bu tür sorular ile bizlere dönüş yapmayınız. Yazmak zorunda kaldık ama kusura bakmayın lütfen.

Ters İlişki ile Hamile Kalınır mı ?


Sizlerin bilmesi gerekenleri sorular cevaplar şeklinde yazdık. Mevzu hamilelik ile bütünleştiriliyor en fazla bunu arıyorsunuz. Şimdi bakın kızlar özellikle erkeklere prezervatif taktırın dediğimiz hususa önem gösterin. Et ete değecek mantığı ile hareket etmeniz size büyük zararlar verebilir. İlla yapacam diyor iseniz hamile kalmamak için şunlara dikkat etmelisiniz.

1- Kesinlikle prezervatif kullanımına özen göstermek.
2- Çıplak olarak ten tene birlikteliklerde zevk suyundan uzak durmak.
3- Ön tarafa sadece sürtünmem iki saniye değil bir saniye bile sürtünmemek.
4- Anal bölgeye boşalmamak.

Bu yazdıklarımızı biraz daha açmak istiyoruz kızlar. Prezervatif ile ilişkiniz olmayacak, ten tene değecek ise ön tarafınıza hiç bir şekilde bulaşma olmamalı, sürtünme olmamalı, zevk suyu vardı önüme de dokundu sürttü diyor iseniz hamile kalma şansınız yüksek. Zevk suyu içinde yer alan spermlerin 72 saat yaşadığını lütfen unutmayın. Ters ilişki ile hamile kalabilme ihtimalleriniz bunlar.

Eğer kafanıza bu hususta takılan bir durum soru var ise bizlere lütfen çekinmeden yazınız cevaplandıralım. Başkaca sorularınız var ise bizlere sormanız yeterlidir.

 
Son düzenleme:
Üst