Tozlu topuklu ayakkabıları nasıl deneyenler

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Tozlu giyim topuklu ayakkabı kadınlar kulübü tozlu topuklu ayakkabı hamilemiyim forum'da.​

Selam kızlar ya ben şimdiye kadar hiç toplulu ayakkabı giymedim acaba alsam becerebilir miyim ne dersiniz? Genelde spor giyinen biriyim yani şöyle söyleyeyim evde bırakın topuklu hiç standart günlük ayakkabım yok hepsi spor modeller. Bu tarzdan biraz siyrilayim diyorum. Hem her ortamda da spor olmuyor maalesef. Sizce tozlu topuklu ayakkabilari nasıldır alıp deneyen var mı bir de önerebileceginiz modeller var mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bende aslında çok topuklu giymeyi sevmesem de arada giymek hoş oluyor. Özellikle her mekanda ya da kıyafet altına spor olmuyor maalesef. Onun için topluluya alışmak şart. İllaki giriyorsun özel yemek ya da davetlere oralarda mutlaka topuklu şart. Alışmak için de alırsın evde denersin ya da annenin filan ablanın varsa alistirabilirsin kendini. Bana kalırsa ilk olarak stiletto alma onlar çok zor ayakkabilar:) bence ilk olarak dolgu topuktan başla deneye deneye bence çivi topuğa kadar yolu var :) bence bir bayanı gerçekten zarif gösteriyor topuklu ayakkabı. Tozludan ben alışveriş yapıyorum arada bir güzel ürünleri hem değişim iade de mevcut gönül rahatlığıyla alabilirsin. Ama ben ayakkabı için deneyerek alman taraftariyim. Olmazsa beğenmezsen göndermek gerekecek bir sürü kargo vs uğramak istemem ben doğrusu.

Ayakkabıları alıp kullanmak kadar evde muhafaza etmek de çok önemli. Onların bakımı temizligi ayak sağlığımız için çok önemli. "Ayakkabılar nasıl saklanır" yazımızı incelemenizi tavsiye ederim.

 
Üst