Travazol krem ne için kullanılır kızlar yardım

Z

zukaki

Guest

Travazol krem ne işe yarar nerelere sürülür ne için kullanılır vajinal mi ? kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


Selam kızlar bu aralar sürekli ilgili bölgemde kaşıntılarım oluyor tüm internet sitelerine baktığımda doktorların onlara travazol krem yazdığını görüyorum. bunu ben de eczaneden alsam kullanabilir miyim nerelere sürülür ne yapmam gerekiyor nasıl süreceğim ne için kullanılır başka bir işe yarar mı teşk.
 
Çözüm
admin
Bu kremde kortizon olduğunu biliyorum onun için doktorunuzun belirttiği gün ve sayısı kadar kullanmalısınız dikkat edin lütfen
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Selamlar

Travazol krem kullanmadan önce eczaneden kendi başına alabilirsin ama sana tasiyemiz doktorun yazması hayatım. Muhtemelen ilgili bölge dediğin yerlerde kaşıntı var. Bu kremi mantar hastalıklarında kaşıntılarda kullanabilirsin. Bunun haricinde buna ek olarak Flagly diye bi hap ta verebilir mantar için tek kullanımlık. Tabiki dediğimiz gibi tahlil yapılarak hangi ilaçların kaşıntı için verilmesi gerektiğinin doktor tarafından bir dizi işlem ile tahlil ile tespit edilmesi gerekiyor.

" Travazol krem ne için kullanılır "

  • Egzama hastalıklarında kullanılır.
  • Kızarıklık hastalıklarında kullanılır.
  • Kaşıntı durumunda kullanılır.
  • İltihap durumlarında kullanılır.
  • Özel bölge mantarlarında kullanılır.
  • Bakteri rahatsızlıklarında kullanılır.
  • Pisik rahatsızlıklarında da kullanılır.
  • Cilt hastalıklarının tamamında kullanılır.

Travazol Kremi Nasıl Kullanmalıyım ?


Öncelikle doktoun vereceği tavsiyede ve dozda kullanmanız son derece önemlidir. Bunun için kendi başınıza lütfen işlem yapmayınız. Hafifçe masaj yaparak el hareketleriyle parmak hareketleriyle sıkıntılı bölgeye yedirerek kullanabilirsiniz.


Vajinal Mantarda nasıl kullanılacağını aşağıdaki konudan görebilirsiniz lütfen inceleyiniz.

Ayrıca Hamilemiyim anasayfamızda daha önceden buna benzer bir soru gelmişti bu sorunun da ayrıntılrına aşağıdaki konudan ulaşabilirsiniz travazol krem kullananlar yorum yapmışlar başka sorularınız olur ise bizim ile iletişime geçip bu bölüme kayıt olmadan soru sorabilirsiniz.


Kullanıcılarımızdan gelen bazı sorular var bu kremle ilgili onları cevaplandırmak istiyoruz.

Travazol krem vajinanın neresine sürülür içine sürülür mü ? : Hayır arkadaşlarım dışına süreceksiniz parmaklarınızla krem deri tarafından ilgili bölge tarafından emilene kadar sürün sonra ellerinizi yıkan. Tabiki öncesinde de ellerin yıkanması bakteriler ve diğer vürüslerin özel bölgesize bulaşmaması için önemlidir.

Travazol krem vajina kaşıntısına iyi gelir mi : Evet kesinlikle iyi gelir ama dediğimiz gibi önceden testinizin yapılması büyük önem arz ediyor kendi başınıza kullanmayınız.
 
Son düzenleme:
admin

admin

Administrator
Yönetici
Bu kremde kortizon olduğunu biliyorum onun için doktorunuzun belirttiği gün ve sayısı kadar kullanmalısınız dikkat edin lütfen
 
Çözüm
Üst