Tül perdelerim kar beyazi kadar beyaz olsun istiyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Tül perde nasıl beyazlar kadınlar kulübü tül perde nasıl beyaz yıkanır hamilemiyim forum'da.​

Tül perdelerim biraz grilessin rengi solsun sinirlerim bozuluyor ben normalde çamaşır deterjanı ile ekstra tül perde tozu ile yıkıyorum ama sizin farklı metod ve yaptığınız şeyler varsa lütfen paylaşın benimle. Vallahi perde fobisi oldu bende tül perdelerim kar beyazi gibi dursun her daim istiyorum. Tül perde nasıl beyazlatilir daha püf noktalarinizi paylaşın hanımlar.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Tül perdelerden vazgecemeyenlerdensiniz sizde sanırım. Artık son zamanlarda aslinda stor perdeler on planda olsa da tül perdelerin havası da bir ayrı. En azından makineye at yıka mis gibi tak süzülsün evin içinde. Stor perdeler de oldukça şık ve eve ayrı bir hava katıyor ama ne yalan söyleyeyim ben de tulculerdenim. Ya onu tutup sağa sola cekmedikten sonra perde kullandığımı bilmiyorum. Neyse gelelim sadede. Tül perdelerinizi nasıl beyazlatırsınız? Tül perdelerinizi yıkarken çok kiristirmamak için ayrıca ömrünü uzun tutmak için de düşük sıcaklıkta yıkamak en mantıklısı. En fazla 40 derece yeter ve artar bile diye düşünüyorum. Ben de normalde hem sıvı deterjan hem de bim tül perde için toz kullanıyorum. Çıktığında güzel bembeyaz oluyor ama ayrıca küp şeker ve karbonat ile yıkayanlar var. Yine tül perdeleri yıkarken deterjan gözüne sirke koyarak bembeyaz bir perde elde edebilirsiniz.

Tüllerinize evde fon perdeler eşlik ederek daha hos ve evinizin dekorasyonuna uygun uyumlar elde edebilirsiniz. Size aşağıda vereceğim linkte "fon perde alacağım fikir verin lütfen" bir misafirimizin sorusuna binaen fon perde nasıl seçilir linkte bulabilirsiniz.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Kosla hayatım Cosla diye mi yazılıyordu yoksa işte o onladın sen onu onunla yıkayacaksın ama makinalarda ama bir leğende bastıracaksın bisler gibi çıkıyor eskide kaldı gerçi leğen içinde bekletmek makinada güzel çıkıyor iki hafta oldu tamamı mis oldu bir de bunların kirlenmemesi için evin içinde sigarada içilmemesi gerekiyor.
 
Üst