Tüp bebek tedavisinde bebeğin kalp atışı ne zaman duyulur?

S

sorumvar

Member

Tüp bebekte transferden kaç gün sonra kalp atışı duyulur kadınlar kulubü tüp bebekte kalp atışı ne zaman duyulur hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar merhabalar ben tüp bebek tedavisi yaptırıyorum da. Biz transfer olduk ama daha 6 gün oldu daha bebeğim bana tutunacak mı onu da bilemiyorum. Testi 14. gün yaptır dedi doktorum kesin olsun diye. Benim sorun şu. Tüp bebekte transferden kaç gün sonra kalp atışı duyulur sizce. Yani 14. gün test yapmaya gittiğimde gebelik varsa hemen kalp sesini duyabilir miyiz acaba?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Umarım bebeğiniz size tutunur. Kaçıncı denemeniz bilmiyorum ama gerçekten yıpratıcı bir süreç. Güzel düşünün güzel olsun. Tüp bebek transferi sonrası normalde 12 gün filan test yapılabiliyor. Ama doktorunuz demek kesin sonuç için 14. gün demiş size. Şimdi size embriyo transfer edilmiş o halde siz zaten 2 haftalık hamile sayılırsınız 2 hafta sonra ise hamilelik kesin belli olursa resmen anne adayı olursunuz o zaman da 4 haftalık hamile oluyorsunuz. Hamileliğiniz kesinleştiğinde kese görülür yani o da 5-6. hafta gibi dilimde keseye bakılır. Zaten siz eğer testiniz pozitif çıkarsa normal bir hamile anne adayı gibi zaman hesaplanır. Yani 5-6. haftada diğer anne adayları gibi keseye bakılır. Tüp bebek transferi sonrası kalp atışı ise diğer anne adaylarında olduğu gibi 6-10 haftaları arasında kalp atışı duyulabilir. Bu zaman dilimi değişebilir. Kalp atışını duyup bizimle paylaştığınızı da görürüz inşallah.

Tüp bebek konusu hakkında her şey aşağıda vereceğim linkte arkadaşlar. Merak edenler tüp bebek yaptırmayı düşünenler kafasında tereddüt olanlar linke bir göz atın derim. ''Tüp bebek yaptıracağım bir bakar mısınız'' misafirimizin bir sorusu siz de inceleyerek faydalanabilirsiniz.

 
Üst