Üzerlik tohumu demlesem uykusuzluğuma iyi gelir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Üzerlik tohumu kullananlar kadınlar kulübü üzerlik tohumu faydaları hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar ramazan girdi gireli uyuyamıyorum uykular haram oldu vallahi. Ne yapsam uyuyamıyorum sahura kadar uyumadan kalsam ayrı dert uyusam ayrı dert gerçi uyuyamıyorum da. Üzerlik tohumu kullananlar uyku getirdiğine dair söylentiler duydum siz ne diyorsunuz. Acaba demlesem içsem uyku getirir mi ne dersiniz? Rahatlatıcı bir özelliğe sahip olduğu doğru müdür?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Üzerlik tohumu bildiğim kadariyla evet rahatlatıcı bir özelliğe sahip. Uykusuzluk çözümüne iyi gelir mi bilemem tabii onu doktorunuza bir danışmanız gerekir diye düşünüyorum aslında bu tip durumlar için kendiniz bu şekilde bitkisel çözümler bulmaya çalışırken daha farklı sorunlar ortaya çıkarabilirsiniz. Uykusuzluk neden çekiyorsunuz bunu öncelikle öğrenmeniz gerekir diye düşünüyorum. Üzerlik tohumu faydalarına gelecek olursak hem hafızaya çok iyi geldiğini biliyoruz. Özellikle alzheimer hastalığında çok faydalı. Stres ve depresyona birebir. Yine burun tıkanıklığı, üst solunum yolları durumunda oldukça etkili. Nazara karşı da çok iyi geldiği söylenir tütsülenir ve nazar olduğu düşünülen kişinin başının üzerinde tütsü gezdirilir diye duymuştum.

Arkadaşlar uykusuzluk zor bir durum altında çok çeşitli sebepler de yatmakta. "Uykusuzluğuma bir çare arıyorum yardım lütfen" dilerseniz konu ilginizi çekerse aşağıda link bırakıyorum dostlar inceleyebilirsiniz.

 
Üst