Merhabalarl
Bambi yatak hakkında hiç olumsuz bir yorum duymadım. Yakın arkadaşlarımin Bambi tek kişilik çift kişilik çok rahat ve konforlu inan çok şık ve kaliteli görünüyor. Benim yatağım istikbal ama pek memnun kalmadım. İstikbal mobilya konusunda iyi bence ama yatak konusunda Yataş ya da Bambi iyi. Hele
Bambi daha sıkı bu konuda. Eğer alırsanız hiç düşünme derim. Bambi infinity yatak mutlaka gir sayfasından inceleyin. Her detayı zaten seni kendine çekecek. Eğer evleniyorsan bence hiç düşünme en iyisini al pişman olmazsın. Yatak çok önemli yatıp dinlenmek için kullanıyorsun insan derin ve rahat bir uyku çekmek istiyor. İşte bambi de bu konfor fazlasıyla var. Hareket rahatlığı sağlıyor ayrıca eşler hareket ettiğinde de ayrıca birbirinizden etkilenmiyorsunuz su üzerinde yatmak gibi olmalı

bu kadar anlattım bende almak istiyorum yaa bambi.
Yeni evleneceklere harika bir link bırakıyorum. Aynasız ev olmaz dekorasyonun vazgeçilmezi olduğunu düşünüyorum.
"Ayna dekorasyon fikirleri isteyenler" hemen aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.
Ayna Dekorasyon Fikirleri Ayna Dekorasyonu Örnekleri Kadınlar Kulübü Forum'da sizleri bekliyor. Hemen hemen her gün hatta günde belki birden fazla kere dışarı çıkarken bir yere giderken üstümüze başımıza çeki düzen veriyoruz ve mutlaka ruj kullanırken saçlarımızı tararken ne bileyim her...
www.hamilemiyim.org