Yatak odasına yatak dolabı yüklük yaptırmayı düşünüyorum

S

sorumvar

Member

Yatak dolapları yüklük kadınlar kulubü yatak dolapları yüklük fiyatları hamilemiyim forum'da.​

Kızlar yeni eve taşındım ama pişman oldum taşındığıma. Evde ne yüklük var ne dolap. Yaptırsam sonra taşınsam dedim ama şehir değişikliği olduğu için bekleyemedik. Aslında mecbur kaldık biraz da. Şimdi taşınalı 1 ay oldu yatak dolapları yüklük tarzı şeyler yaptırmak istiyorum. Nasıl bir şey yaptırayım karar vermedim kızlar bana yardımcı olun lütfen. Yatak dolapları yüklük fiyatları nasıl bilgisi olan yakın zamanda yaptıranlar var mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Gerçekten dolap evin yükünü kaldırıyor. Dolapsız yüklüksüz ev düşünemiyorum. Benim kayınvalidemler yeni ev aldılar aldıkları eve kapı üstüne bile dolap yaptırdılar. Ama gerçekten her şeyi gizliyor çok kullanışlı oluyor yüklük dolap tarzı şeyler. Bence iyi düşünmüşsün hele ki yatak odanız büyük ise yüklük tarzı dolabı kaldırır. Gardırop haricinde bu tür bir dolap olması çok çok kullanışlı ve iyi oluyor. Benim de yatak odamın içinde bir küçük oda daha var ve orada da kocaman bir yüklük var ben yaptırmadım ama önceki oturanlar yaptırdığı için kullanıyorum ben de çok kullanışlı çünkü. Yataklar için büyük yorganlar için harika gizleme alanı oluyor orası. Gardırop dediğiniz şey zaten kıyafetleri ancak saklıyor. Bazen gardırop üzerine konuluyor ama burada hem toz hem de kötü bir görünüme sebep olabiliyor. Yatak dolabı yüklük fiyatlarına gelince büyüklüğüne ebatlarına göre değişim gösterecektir. Hatta bunların hazırı da var ama kendiniz de duvara monte şeklinde yaptırabilirsiniz. Benim yatak odamdaki duvara monte şeklinde yapılmış kullanışlı yıkılma sorunu yok.

Belki yeni taşınmışsınız yatağınızı da değiştirmek isterseniz aşağıdaki linke bir göz atın derim. ''Yatağımı bambi alacağım yardım edin'' aşağıda bambi yatak hakkında detaylı yazıya ulaşabilirsiniz.

 
Üst