Yumurta Çatlatma İğnesi Sonrası Ne Zaman Test Yapılır

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yumurta çatlatma iğnesi sonrası kadınlar klubü yumurta çatlatma iğnesi sonrası ne zaman test yapılır kadınlar klubü hamilemiyim forum'da.​

Merhaba ben tüp bebek tedavisi oluyorum dün çatlatma iğnem yapıldı çatlatma iğnesinden ne kadar süre sonra test yapılacak merak ediyorum. Çok heyecanlıyım ilk kez tüp bebek deniyoruz. Eşimden gizli yazdım buraya da o da çok üzülüyor çünkü çocuğumuz olmuyor diye heyecan tavanlarda bizde yardımcı olursanız sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Tüp bebek tedaviniz umarım başarılı sonuçlanır. Tüp bebek tedavisinde öncelikli işlem hormonal testler muayene ve sonrasında yumurta takibidir. Yumurta takibi ve yumurta büyütme tedavisi sonrası çatlatma iğnesi ile olgunlaşan yumurtalar çatlatılır ama bu işlem aşılama ya da ilişki öncesinde yapılır ve doktorunuz tarafından belirlenip ona göre gün verilir ya da ilişki zamanlaması yapılır.


Ama tüp bebek tedavisinde durum biraz değişik. Yumurta çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra verilen gün ve saatler içinde merkezinize gidip yumurta toplama işlemi gerçekleştirilir. Ama bunu zaten doktorunuzun size söylemesi lazımdı ve söylemiştir de. Siz zamanı mı karıştırdınız acaba. Yani çatlatma iğnesi sonrası mutlaka 36 saat içinde merkeze gidilmeli. Daha bir gün oldu ise arayın ve hemen sorun bence.

 
Son düzenleme:
admin

admin

Administrator
Yönetici
Ayrıca çatlatma iğnesi ile alakalı aşağıdaki konular da dikkatini çekebilir hayatım ilgini çeker ise sen ya da konuyu okuyan misafirimiz incelesinler.



Aşılamanın tutması için yapılması gerekenleri de yaptık inceleyin olur mu ?
 
Üst