Yumurta çatlatma iğnesi sonrasında ne oluyor aşılama yaptıracağım da

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yumurta çatlatma iğnesi sonrasında kadınlar kulübü yumurta çatlatma iğnesi vurulduktan sonra nelere dikkat etmeli hamilemiyim forum'da.​

Kızlar ben aşılama yaptırmak istiyorum ama korkuyorum nasıl bir işlem acılı mi? Yaptıranlar varsa yardımcı olabilir mi? Yumurta çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ve öncesinde ne gibi işlemler uygulamalar yapılıyor? Benim de bebeğim olacak mı kızlar yaa dua edin lütfen. 6 yıllık evliyiz hiç hamile kalmadım.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Aşılama tüp bebek tedavisine göre daha basit bir işlemdir. Ama tabi ki psikolojik olarak her anne adayı için zor geçen heyecan verici bir süreçtir. Peki yumurta çatlatma iğnesi sonrasında ve öncesinde neler oluyor? Öncesinde doktor sizin hormon tahlillerinize rahim filmi gerekiyorsa ona bakılıyor. Yumurta büyütme tedavisine geçiliyor bazı hormon ilaçları kullanıyorsunuz. Yumurtalar gerekli büyüklüğe ulaşınca yumurta çatlatma iğnesi yapılır. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapılır.eşinizden alan siperler daha önce laboratuvar ortamında temizlenir ve en hızlıları en kalitelileri ayrıştırılır. Çatlatma iğnesi yapılmış vaziyette doktorunuz sizi normal muayene yapar gibi pozisyona alır şırında yöntemi ile eşinizin spermi size aktarılır. Bu işlem gelişmiş enjektör iğneler yardımı ile rahim içine bırakılır. Eğer döllenme oluşmuş ise 12-14 gün sonra test yapılır.

Aşılama yapmaya karar verdiyseniz mutlaka aşağıdaki konuyu da incelemenizi öneririm. "Aşılama yaptırmaya karar verdik fiyatları nasıl acaba" konumuzu aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

 
Üst