Yüzümdeki akne sorunlarından cyrene facial toner ile kurtulur muyum?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Cyrene facial toner kullananlar kadınlar kulubü cyrene facial toner hamilemiyim forum'da.​

Kızlar cildim çok sorunlu aknelerden akne izlerinden başım felakette. Ya ne kullanmalıyım araştırıyorum uzun süredir. Yanlış mı ismi bilmiyorum ama cyrene facial toner diye bir ürün duydum. Yüzümdeki bu sorunları geçirir mi ne dersiniz? Kullananlar var mı bu cyrene facial toneri? Sivilceli ciltlere uygun bir ürün ise kullanabilir miyim yaa? Peki bu ürünün fiyatı nedir bilgisi olan var mı ayrıca kullanan arkadaşlar?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Arkadaşım bu tür ürünler kullanmadan öncelikle cilt tipinizi belirlemek çok önemli ama sizin aknelerle sorunlarınız olduğundan sanıyorum yağlı bir cildiniz olabilir. İkincisi güvenilir bir marka öyle havadan duyma markaları özellikle de çok çok ucuz şeyler yüzünüz için kullanmayın. Güvenilir ürünler ise sadece tonik yerine temizleme jeli ve yüz kremi ile birlikte almak daha iyi oluyor. Tek başına tonik değil de set halinde alman daha memnun kalmanı sağlayacaktır. Cyrene facial toner içeriğinde alkol paraben olmadığı yazıyor ve çok memnun kalan var. Hatta çok güzel kaliteli bir ürün deniyor. Hatta kullananlar da aknelerden kurtulduğuna cildinin mis gibi olduğunu yorumlamış.

Kızlar gözenekleri sıkılaştıran tonik arayanlar mutlaka bu yazımızı inceleyin derim. ''Gözeneklerimi sıkılaştıracak tonik arıyorum'' hemen yazımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Üst