Yüzüme hacamat yaptırmak sizce iyi fikir olabilir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yüze hacamat yaptıranlar kadınlar kulübü yüze hacamat yaptıranlar yorumları hamilemiyim forum'da.​

Kizlar selam normalde hacamat hiç yaptırmadım ben ama anneannem filan yaptırır yani. Sırtına bacağına başına bile yapılıyor galiba çok bilgim yok ama. Hacamat yüz bölgesine de yapılıyormuş yaa nasıl mümkün olabilir ki bu. Yüzden kan çıkarmaları filan çok tuhaf geldi bana. Peki yüze hacamat nasıl yapılır? Faydası nedir yüze yapınca benim yüzüm biraz sorunlu yapsam geçer mi ki?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Hacamat çok çok eskilerde sağlık için yapılan bir uygulama. Genellikle ağrı nerde ise oraya yakın yapılır ki daha hızlı etki etsin diye. Ben şahsen inanıyorum sonuçta Peygamberimizin bile yaptırdığı bir uygulama. Hacamat her bölgeye yapılabiliyor. Sırt omuzlar bel bacaklar baş yüze bile. Yüze yapılan hacamat cilt sorunlarına ödem su toplamasına filan iyi geliyor. Cilt sorunu olarak siyah noktalar, yüz ödemini giderip cildi temizler ve açar yepyeni bir cilt sağlar. Cildin rengini açar hani yüzüne renk gelmiş denir ya o şekil cilde iyi gelir. Diğer harcamalar gibi yüz hacamatı da ilk seferde ise yaramayabilir. En azından 3-6 ayda bir yaptırmak iyi gelecektir. Yüzde kan akışı sağlanır yani sayısız faydası vardır yan etkisi yoktur hatta çizik izi bile belli olmaz ondan yana da endişe duymayın yaptıracak iseniz.

Özellikle hamile kalmak için kadınlar hacamattan faydalanmak istiyorlar. Peki "hacamat ile hamile kalanlar kalınır mı bu mümkün mü" yazımızı da mutlaka incelemenizi tavsiye ederiz.

 
Üst