Yüzümü beyazlatmak istiyorum maske önerileriniz nelerdir?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yüz beyazlatmak için maske kadınlar kulubü yüz beyazlatıcı maske hamilemiyim forum'da.​

Merhaba hanımlar cildimin rengini biraz açacak ve yüzümün lekesiz dümdüz olmasını istiyorum ama benim cildim biraz hassas her şeyi yüzüme süremiyorum. Özellikle de cildi hassas olanlara uygun maske önerileri verirseniz sevinirim. Cilt beyazlatmak mümkün mü arkadaşlar gerçekten esmer tenliyim ve daha beyaz bir yüze sahip olmak istiyorum. Vereceğiniz fikirlere açığım. Ne yalan söyleyeyim eskiden bronz tenler çok revaçtaydı ama şimdilerde çok o kalmadı daha çok beyaz ten rengi daha çok istenir olmuş.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Cilt renginde oluşan cilt renk bozuklukları belki maskelerle düzeltmek mümkün. Örneğin güneş lekesi olur hamilelik lekesi olur yanda güneşten yanma durumlarında cilt lekesi açmak mümkün. Bu tür cilt lekeleri maske yolu ile açılabilir ama doğuştan gelen cilt lekeleri açılması mümkün olmayabilir. Kimyasallar kullanmak yerine doğal cilt açıcı maskeleri denemek daha uygun olabilir. Daha çok limon zerdeçal pirinç gibi ürünler cilt rengini açmak için kullanılan şeyler. Ama ben sizin için doğal malzemelerden yapılan cilt beyazlatıcı bir maske tarifini hemen aşağıdaki linkte vermek istiyorum.


Bir de şu maske tarifini vereyim. Domates yulaf ezmesi ve yoğurt ile bir cilt beyazlatıcı maske hazırlayabilirsiniz. Özellikle çok eski yıllardan beri kullanılan bir sebze domates. Domates yulaf ezmesi ve ev yapımı yoğurt ile hazırlayacağınız hamur kıvamına getirdiğiniz maskeyi ince bir tabaka haline sürüp 20 dk kadar bekleyip ılık su ile yıkayın. Domates içeriğinde bulunan asitler cildi sıkılaştırırken yulaf ezmesi cildinizi yeniler yoğurt ise cildi beyazlatarak cildi ölü hücrelerden arındırır. Böylece cildiniz yenilenir sıkılaşır ve cilt renginizde açılma olduğunu farkedersiniz. Ama her zaman dediğim gibi bu tür şeyleri kullanmadan mutlaka cilt tipinize uygun olup olmadığını öğrenmelisiniz.

Yıllardır severek bayılarak içtiğimiz kahvenin cildimize etkilerini merak ediyor musunuz? Kahve telvesinin cilde kattığı güzellik mutlaka yazımızı okumalısınız. ''Kahve telvesi maskesi nelere iyi gelir''

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Sizlere burada yazdığımız şeyleri yapmadan önce lütfen bir cilt uzmanına görünün hani onların bildiği daha değişik yöntemler olabilir. Kendinize lütfen zarar vermeyin cilt bu çok hassas bir durum sonra geri dönülmez sıkıntılar yaşamayın. Özellikle bilinmedik kremler ve uygulamalardan kaçının.
 
Üst