Yüzümü temizlemek için doğal çözümler arıyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yüzü temizlemek için doğal yöntemler kadınlar kulübü yüz temizleme için öneriler hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar her gün makyaj yaptığım için cildim çok yıpranıyor. Sürekli kuaföre güzellik merkezine de gidemiyorum. Evde yapabileceğim yüz temizlemek için doğal yöntemler var midir? Makyajimla yatağa girmiyorum ama bu temizlik mendilleri ile yüzümün makyajını çıkarıp yıkayıp yatıyorum. Epey cansız görünüyor. Hem temizlensin cildimi hem de derinlemesine bakım sağlayan bir şey arıyorum. Cildim biraz yağlı akne oluşumu da oluyor ara ara.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Evet maalesef makyaj yapmak cildi iki katı yaslandırıp yıpratıyor. Bunun için aslında sadece makyajı silip yatmak yeterli olmuyor. O cildin kaybettiği temizliği yapıp arındırıp gözenekleri açıcı temizlik yapmak gerekir. Özellikle doğal yöntemlerle de bu işlemi evde yapabilirsin. Hatta ben maalesef o temizleme mendilidir yok temizleme suyudur pek inanmıyorum sonuçta kimyasal içeriyorlar. Cildin yağlı ve akneler oluşuyorsa cildine limon çok iyi gelecektir. Limon cildi arındırır. Antioksidan olduğu için hem temizler hem ölü derileri yeniler hem akne oluşumunu engeller. Bir de karbonat. Karbonat da cildi temizler aynı zamanda akneler üzerinde etkilidir. Limon ve karbonat ile cildinize derinlemesine temizlik yapmış olursunuz. Özellikle temizleyeyim diye sakın sabun kullanmayın. Sabunlar cildi tahriş ediyor. Bir de yüzünüzü yıkarken ne çok soğuk ne de çok sıcak su ile yıkayın. Yıkadığınız su ılık olmalı.

Hanımlar kış geliyor kışın cilt bakımı nasıl yapılır merak edenler ilgililere aşağıda konu ile ilgili link bırakıyorum. ''Kışın cilt bakımı nasıl yapılmalı?'' hemen aşağıda inceleyebilirsiniz kızlar.

 
Üst