Yves Rocher evidence parfüm almak istiyorum nasıl sizce?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yves Rocher evidence parfüm kadınlar kulübü yves rocher evidence parfüm yorumları hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar ya bir arkadaşım nette görmüş ben de merak ettim doğrusu. Yves Rocher evidence parfüm bayan olanını çok merak ediyorum herkes çok güzel yorumlar yapmışlar. Yves Rocher cilt bakım ürünleri de çok konuşuluyor. Bu parfümü de alırsam acaba bana gider mi çok mu kadınsı kokuyor acaba kızlar? Kullananlar varsa parfüm hakkında bilgi verebilir mi bir de nereden alabilirim ve fiyatını öğrenebilir miyim?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Yves Rocher ürünleri dediğiniz gibi çok beğenilen ve tercih edilen bir marka. Yves Rocher evidence parfümü de biraz kadınsı doğrusu. Ama hafif ve çiçeklerin bütünleşmesi ile oluşmuş bence çoğu kadına hitap eden bir koku. Hafif olması özellikle yazları sıcak havalarda bile kullanılmaya müsait. Çok güzel kokuya sahip desem bile aslında nasıl anlatılır bilemem bu parfüm size. Kalıcı ve kaliteli bir parfüm. Yves Rocher evidence birkaç çeşit parfümü var. Kendi sitesinde çok satan parfümleri var girip inceleyebilirsiniz. Fiyatı biraz tuzlu bu markanın parfümlerinin ama almaya değer mi değer bence. 255tl den 495tl ye kadar değişen fiyatlara sahip. Yves Rocher evidence parfümleri içinde doğada saklı en güzel çiçeklerine yer vermiş.

Kokular karakterimizi yansıtırlar o yüzden parfüm seçimimiz önemlidir. "Kahve kokulu parfüm satın alan var mı" konu ilginizi çektiyse eğer aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Üst